fredag, juli 1

Rømlinger

Track: Chad Valley – Now That I'm Real (How Does It Feel?)

Havrekjeks og moreller. :)
Hadde besøk igår av min venninne. Vi hadde det koselig med middag. Salat, ris og kylling. God kombinasjon! Etterpå drakk vi te, spiste glutenfrie havrekjeks (smakte litt rart for min del men hjalp at det var sjokoladebiter i kjeksen), moreller og fersken. Vi så også på en film, The Road, en mørk og langsom film. Fin film med mye følelser i. Venninnen min er også flink til å massere så jeg fikk nakke og ryggmassasje mens vi så på filmen, og flink som jeg også er fikk hun samme massasje tilbake. En koselig ettermiddag med henne!

Da klokken var rundet ca.21.30 fikk jeg en telefon fra dyrebeskyttelsen om en løshund. Han skulle visstnok være liten, så jeg og venninnen min dro og hentet han. Liten? Joda, kortvokst men ganske brei. Liten kraftplugg. Sterk var han også. Syns han lignet på en cairn terrier men han var visst en blanding av samjoed og en annen type terrier som jeg for øvrig aldri har hørt om! Søt og grei men veldig dominant hund ovenfor andre hunder. Historien bak hans rømling var at bestemoren og jenta (som jeg tror er eieren) jobbet i hagen og hadde han i bånd i ene delen av hagen. Da de skulle gå til andre enden av hagen slapp de han løs og lot han snuse litt i buskene i hagen. De gikk til garasjen og plutselig var han borte. De ropte lenge på han men han kom ikke. Heldigvis var han chippet så da en dame fra DB fant vi fort ut hvem som eide han.
Bamse :)
Før vi kom oss mot slutten av denne historien så gikk vi tur og møtte på en jente som jeg kjenner litt, som hadde funnet en løshund på hennes luftetur med sin egen hund. Tok henne med til meg slik at damen med chip-leseren kunne søke på den hunden også. Den hadde ikke noe chip eller id-merking. Det er viktig å merke hundene sine med id-merking i form av noen slag! Husk det! :)
Eieren ringte politiet og meldte han savnet og fikk nummeret til jenta fordi hun hadde ringt politiet først og meldt han funnet. Et halvt døgn hjemmefra. Veldig søt og snill hund det også, og han var en mix av forskjellige lapphunder. Lysebrun med hvite tegninger og buet hale som lå på ryggen. Eieren hans hadde åpnet døren og hunden løp mellom bena på han og gikk på sin egen luftetur. Hunder altså. Nå er jeg sliten! Ringt hit og dit og pratet og organisert. Frivilligarbeid er ikke noe lett jobb, noen ganger... Begge heter forresten Bamse! :)

Tre-tallet er musikk-relatert. Betyr derfor ikke noe spesielt.
Egentlig hadde jeg lyst til å ta en ny piercing men så tenkte jeg at sjansen for at kroppen min ikke ville ha den der var stor. Hadde en i øret men fikk infeksjon så måtte ta den ut. Denne hadde jeg lyst å ta i leppa og sjansen var der for at jeg ikke ville tåle det der heller. Dessuten visste jeg ikke om jeg ville kle det. Har enda lyst men venter litt med det til jeg er helt sikker på det. Istedenfor tok jeg en ny tattovering. Dette er noe jeg har tenkt lenge på. 2011 er ikke året for nye tattoveringer i form av nye plasser men for å gjøre de tre jeg har fra før av mer komplett. Det er to jeg føler jeg må gjøre mer komplett. Del en av to med ene er fullført. Noter fra et klarinettstykke jeg en gang har spilt veldig bra. Da jeg senere fikk vite at min favorittlærer fra videregående (og kanskje noensinne!) var død så følte jeg at tattoveringen betød litt mer fordi han var en stor musiker og lærer som hadde troen på meg som musiker og klarinettspiller. Komponisten var Niels W. Gade og han skrev blant annet stykker for klarinett, Fantasias op.43. Dette fikk min lærer høre på min eksamenskonsert. Han likte dette stykket svært godt. Er uansett fornøyd med notene uansett hva det skulle bety.

3 kommentarer:

 1. Såå koselig kveld du må ha hatt! Herlig!

  Søte bamse! Snill du er som åpner opp hjemmet ditt!

  Herlig tattis!

  Ønsker deg en fabelaktig fredag! Kos deg masse og nyt at juli er her!

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei høpp!!

  Kul tatoo,har to selv og ønsker meg en til.Er vel slik når en har tatt en ønsker en fler:)

  Godt hunden fant sitt hjem igjen:)

  Herlig med slike venninne kvelder;)

  Ha en fin ny uke!!

  klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D