onsdag, juli 20

Bursdag

I dag har ene søsteren min bursdag. Hun er 20 år idag! For like mange år siden, rett etter hun var født plukket jeg og bestemor blomster ute i hagen. Det var sol og jeg hadde tåpelige, rosa klær på meg. Holdte bestemor i hånden og så dro vi opp til Sonjatun, hvor mamma og søster lå. Vakker liten gutt, tenkte jeg. Glad som jeg var løp jeg til gamlingene og fortalte stolt at jeg hadde en bror. Mamma tok meg med på et bleieskift som beviste en gang for alle at jeg hadde fått en søster. Jeg var tre år på det tidspunktet. I de senere år har min lille krølltopp og bollekinn-søster fått gjennomgå. Slu som jeg har vært har jeg lurt henne med på ting. Ikke alt har vært skummelt og ekkelt men f.eks leke med barbiedukker når hun egentlig ikke ville. Vi har vært på utallige bilferier sammen, hytteturer i Målselv med resten av familien, lekt i et falleferdig fjøs som jeg er sikker på spøker inni, fisket, badet og hatt det gøy når hun skrek og grein. Sur en liten stund og så veldig blid etterpå. Krølltoppen min.

Idag sletter hun håret med slettetang og bruker tusenvis av hårprodukter for å holde krøllene unna. Hun har ønsker om å utmerke seg som frisør og er snart ferdigutdannet. Hun tok nylig førerkortet og har allerede ripet opp typen sin bil, hehe.

Vi har kranglet og sloss mye i oppveksten, søskenkjærlighet tror jeg de sier. Likevel er vi sånn noenlunde venner idag. Skrev hilsen til henne i lokalavisa og fikk sms idag fra henne om at det var pent skrevet. Husker ikke hva jeg skrev men tydeligvis likte hun det. Korttidshukommelse iblant.

Så kjære MJ, jeg er glad i deg og det vet du. Gratulerer med halvveis til førti!<3

My sis, and me...

3 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar. Jeg har nok heklet etter eget hode. Jeg har funnet ut en smart måte å hekle pølser og bananer.
  Gratulerer med lillesøsters 20-års dag.
  Klem og god kveld til deg!

  SvarSlett
 2. Så koseliiig! Jeg er enebarn, og egentlig veldig fornøyd med det, men lurer på hvordan det hadde vært å vokst opp sammen med en søster eller bror!

  SvarSlett
 3. Pantora, det er morsomt med søsken. Sånn egentlig. Noen å plage, noen å ha det gøy med. Gleder meg til å bli tante også. Det er alltid noe negativ med både det å være enebarn eller det å ha søsken.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D