lørdag, april 30

Nytt bur

Track: Gate – Bendik og Årolilja

I går fikk marsvina nytt bur. Buret er gigantstort i forhold til hva de hadde før. Nesten dobbelt så stort. Har en daglig runde på finn.no for å se om det er noe som gis bort eller selges. Litt fordi det har blitt en vane å se hva som finnes der ute, litt for å se om man finner noe morsomt og litt for å slå ihjel litt tid. En nabo litt lengre bort i gata gav bort et kaninbur. Kaniner er som oftest litt større enn marsvin men trodde likevel ikke at buret var så stort. Vasket buret og ordnet det til svina mine og de syntes det var gøy. Hoppet og løp og koset seg. Buret betyr mer utgifter men tenkte jeg skulle skifte underlag som vil bli billigere i lengda. Hva det blir må jeg finne litt mer ut av. Foreløpig er det et par gamle håndduker som brukes. Nysinga til Selma har roet seg ned så kanskje hun har reagert på sagflisa. Ferdig med antibiotikakuren også så kanskje det er den som funker. Må bare vente og se hva som skjer.

Ha en flott helg! :)

4 kommentarer:

 1. Å, de ble sikkert glade over å få et større bur. De koser seg sikkert nå. Så fint at frøken Selma er blitt bedre, ikke noe koselig når dyrene blir syke.
  Ha ei flott helg.
  klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 2. Glade svin da :) Så bra at nysingen til Selma er bedre!

  SvarSlett
 3. Så heldig goingene dine er... bedre plass!

  Er innom for å ønske deg en finfin helg!
  Klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D