mandag, mai 2

Vårlige tanker

Track: Cold Mailman – Petra Pan

Det er sol ute. Jeg har ryddet litt i leiligheta og klippet klørne til svina. Jeg kunne ha rydda mer men har heller sett på litt film. Latt vinduet stå åpent og hørt på ordentlige vår-lyder fra utsiden. Synes fortsatt det er for kaldt til å gå ut så lettkledd som man har lyst til når sola skinner. Neida, tenker bare på å gå uten jakke og ullklær. Vil ikke bli syk og forkjøla.

Vurderer å kjøpe spotify unlimited. Er blitt avhengig av det. Har jo spotify free men nå har det blitt sånn at man har bare kan lytte til samme låt fem ganger. Jeg kan ofte glemme at jeg er på ett album og høre gjennom det flere ganger. Musikk er fantastisk flott. 49 kroner måneden må da kunne gå tenker jeg. Det er vel penger man bruker på andre unødvendige ting. Musikk er nødvendig. Vet ikke helt.

Er veldig glad for tiden. Sola som skinner. Vårlige tendenser ute. Har fullført alle arbeidskrav med glans og er klar for mine siste eksamener før sommeren. Svina koser seg i ny-buret og løper rundt huset og hopper. Måtte le tidligere idag. De hoppet (popcorning) så mye av glede over en enkel gulrot. Lykkelige marsvin. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det andre buret men har ikke tenkt å gi det bort. Det nye buret er for stort til å ta med seg hjem til mamma f.eks når jeg drar dit. Bilen er for liten. Tar lett to seter bak i bilen, om ikke alle setene. Som oftest er hun ikke alene i bilen heller.

Har heklet mange luer i det siste. En blå lue som en gravid venninne/kollega av meg skal få. Vurderer å hekle en matchende babylue. Har også en hvit lue, rød og sort lue og en mørk blå og lys blå lue som jeg holder på å gjøre ferdig. Hva jeg skal med de vet jeg ikke helt. Har vurdert epla.no men har en del spørsmål og så vet jeg ikke helt vet hvor jeg skal henvende meg. Flere fargekombinasjoner kommer men kom gjerne med forslag selv. :)

3 kommentarer:

 1. Du får spare de til jul så får det bli julegaver ;)

  SvarSlett
 2. Hei vennen!
  Så koselig innlegg i dag :-) Du må vise flere luer...

  Klem

  SvarSlett
 3. Er så glad for at du er glad :o) Og JA: Go for it, musikk er så viktig.

  LOL, tok meg to sekunder å finne ut hva du mente med "svina"...

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D