fredag, april 22

Vinnerene

Track: Foo Fighters – These Days

Da var vinnerene trukket! Brukte random.org-greia og det første nummeret som poppet frem var 29. Dette loddet hadde Embla! :D Hun vinner boka og en lue.

Har heklet enda en lue som jeg bestemte skulle være en trøstepremie. Den vant vakre Susi! Nå hadde du flaks, frøken! ;) Nummer 43 var det som kom opp på skjermen min.

Til tross for at det ikke var så mange mennesker som deltok i denne give away-en så ble det hele 59 lodd tilsammen. Takker dere alle for deltakelse og håper alle er med på neste runde selv om det blir en stund til.
Innlegget er litt sent ute med tanke på fristen jeg selv satte meg men telefonsamtaler og bollebaking sent på kvelden får skylda denne gangen:) 

Har et par hekla blomster som jeg tenkte jeg skulle gi bort, og fordi en etternøler meldte seg på etter fristen klokken 22 så får hun et par blomster. Ja, jeg snakker om deg, Dinosau! :P

Embla og Dinosau, send meg adressen deres pr epost. Susi bor i byen så det skal vel bli levert en lue.  Har en lue som er litt mindre enn den andre i lengden. Embla bestemmer seg for hvilken hun vil ha av de to luene (nr 1 eller 2 på bildet).

5 kommentarer:

 1. Grattis til heldige vinnere :)

  SvarSlett
 2. JIPPI!!! Jeg gleder meg!! Tusen takk!!

  SvarSlett
 3. Hurra!!!! Å, så heldig jeg er :-))))
  Har vært noen dager borte uten internett så jeg så ikke meldingen før i dag. Og det var jo en flott beskjed å få.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 4. Hei igjen. Jeg finner ikke e-postadresen din slik at jeg kan sende deg en e-post med adressen min. Jeg har emblas.kanel@gmail.com

  SvarSlett
 5. Gratulera så masse te de heldige vinnerne!

  Håpe påsken din har vore fiiin :o)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D