onsdag, april 13

Kos med kor

Track: Adolf Fredrik´s Girls Choir – Natt Över Jorden

Stemmeøving med kor er jammen gøy. Vi var bare to andresopraner først men så kom det to fra alt-rekken som av og til synger sammen med andresopran. Det var fint å fått øve litt sammen uten hele koret. Marsvina fikk også litt oppmerksomhet.

 Bloggtracket denne gangen er en av sangene vi synger og skal fremføre. For de som vil høre et par sanger til så er de linket nedenfor til spotify. :)
Sølvguttene – Fra Norske Landskap Op. 59, Korsuite Nr. 1 - Iv Springar Fra Bergen
SWR Vokalensemble Stuttgart – Romances And Ballads Op. 91: Der Wassermann
Silje Marie Aker Johnsen – 12 Songs, Op. 33: No. 2. Varen (Last Spring) - Arr. For Choir
 Altså, Springar fra Bergen, Der Wassermann og Våren. Min favoritt er nok Våren, som er laget av Grieg. Ble veldig mye kor-snakk akkurat nå. Jeg gleder meg til vi skal fremføre dette.

Litt sliten i kroppen kjenner jeg. Det er mye som skjer for tiden på et område som har ganske mye med min hverdag å gjøre. En daglig kamp, omtrent. Når man tror ting går bra og tar ett steg frem blir man raskt dratt to steg tilbake. Jeg lar meg ikke knekke uansett! 
Heklet en gryteklut som jeg ble ganske fornøyd med og fikk lyst til å hekle et smykke i samme farge. Skikkelig blått. Heklearmen min er også sliten, nesten litt vond. Det er kjedelig.

6 kommentarer:

 1. Heihei, takk for koselig kommentar hos meg :) Regner med at jeg ikke går tom for tapet med det første, så bare si ifra om du plutselig skulle ha lyst til å gjøre et bytte.

  Deilig å lese om kor-sang, jeg er en 2.sopran som ikke har varmet opp på.. tja... ti år? Kanskje på tide å sette i gang igjen ;)

  Ha ei god natt!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg synes det er så gøy at du synger i kor, det er liksom ikke så mange jeg vet om som gjør det :-)

  Ikke la deg knekke! Go strong!

  Klem

  SvarSlett
 3. Du e flink :) vi skal no karre dæ gjennom det her <3

  SvarSlett
 4. Kor er sinnsykt gøy! Jeg kan ikke synge (ikke så veldig bra hvertfall, sånn egentlig liksom), men det er heldigvis ikke så viktig i kor.. Jeg elsker også å høre kor synge. Feks på det store korslaget.. Og var i kirken en gang (og DET ekke ofte jeg er, skal jeg fortelle!) og hørte 6-7 kor som var helt forskjellig; et barnekor, et ungdomskor, et kjent kor, et sjømannskor (kanskje det mest rørende), ol. Fantastisk nydelig (til tross for at det gikk i jippi-jesus-sanger).. Herlig hobby :)

  SvarSlett
 5. Så gøy med kor da, høres både sosialt, morsomt og koselig ut!
  Det er nok lys som gir fargene til manetene på bildene mine ja, regner med de var helt vanlige glassmaneter :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 6. Seksti delt på fem: Bare hyggelig:) Gleden er på min side! :D Sett igang med korsang igjen! Finn et lokalt kor og øv sammen med de. Skikkelig givende! :D

  Maia: Nå kjenner du en som synger i kor, hehe:) Og nei, skal IKKE la meg knekke. Vet de prøver... :P

  Jenny: Glad i deg snupps ❤

  Pantora: Alle burde synge med den stemmen de har. Hvis man måler seg med alle som er mye flinkere enn en selv så gir man opp og da blir man aldri noe flinkere fordi det er når man øver på ting at det går bedre. :) Ikke stopp å synge:) Mange flotte kor der ute i verden.

  Bekka: Hehe, tenkte meg at det var lyset som farget manetene men man vet aldri i denne verdenen. Sett på animal planet at noen sprøyter inn farger i egg (uvisst på hvilket tidspunkt) slik at kyllingene som kommer ut er i ulike farger. Når fuglene mister fargen er det jo ikke like kult, f.eks gå fra lilla til gult...

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D