onsdag, mars 2

Middagstips

Track: Taio Cruz – Higher

Tenkte jeg skulle dele et middagstips med dere bloggiser. Jeg har ikke funnet opp kruttet på nytt men det ble likevel godt. Jeg improviserte litt på kjøkkenet igår og plutselig hadde jeg middag på bordet. Brukte potetsalat som tilbehør, men det går an å bruke hva man vil som tilbehør. Chilibønner er ikke det jeg spiser mest av siden jeg syns chili er sterkt for lille meg, av og til må man bare prøve noe nytt. Dette er muligens tredje boksen med chilibønner på meget kort tid. Lagde noe med chilibønner forrige uke (se forrige innlegg). Kanskje jeg er i en chili-periode? :)
Fikk ikke plass på bildene til å skrive at man lar maten putre litt i pannen før servering. Bønnene må jo bli varme.
Ble veldig godt! Hadde en del rester igjen, og det spiste jeg som lunsj idag! :)
Når jeg likevel er inne på mat; kjøpte en rødbete og fennikel til marsvinene. De likte begge deler! Selv er jeg ikke glad i fennikel, kanskje fordi jeg ikke vet hva jeg skal bruke det til samt at det luktet meget søtt da jeg kuttet opp fennikel til marsvinene. Tar gjerne imot tips!

3 kommentarer:

 1. Mmm - det der hørtes veldig godt ut. Middagstips mottas med takk.
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 2. Det så deilig ut!
  Takk for at du deler oppskrift!
  Klem

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig!!

  Tar fremdeles imot tips angående bruk av fennikel! :D

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D