fredag, mars 25

Hekla smykker og lille Selma

Track: The Constellations – On My Way Up

I går heklet jeg i flere timer. Glemte å spise og drikke og andre nødvendigheter. Bare heklet og telte masker. Det var litt deilig selv om magen begynte å rope etter mat etter mange timer. Ble nemlig inspirert av noen bilder jeg fant på nettet. Hekla smykker og ørepynt. Det er jo genialt å kunne kombinere to hobbyer, hekling og smykkelaging. Helt fantastisk. Så nå prøver jeg meg frem og ser hva som skjer. Litt perler og slikt tenkte jeg også at jeg kunne bruke. Kanskje dette blir en del av premien på min give away... :)
Kjøpte forrige uka et flerfarget garn til en billig pris. Syntes det var stilig og tenkte jeg kunne bruke det til noe lurt. Etter hvert la jeg den litt på hylla (eller i posen i dette tilfellet, hehe) og tenkte mye på hva jeg kunne bruke det garnet til. Etter å ha hatt et par dager heklepause begynte jeg igjen og da fant jeg ut at jeg skulle hekle en mobilveske-greie. Har en liten telefon og en litt større telefon så da ble det to. Tenke jeg skulle hekle flere slike i andre farger og ikke med flerfarget garn. Satser på at det blir bra!

Øverste bildet viser hva jeg heklet igår. Det nederste er en av mange bilder jeg fant på nettet som ga meg inspirasjon. Ved neste stipend (om jeg har penger igjen etter regninger og nrk-lisens, gawd how I hate it) tenkte jeg å kjøpe bomullsgarn. Kan være enklere å hekle med enn annet garn. Ser ut som det er brukt et fint bomullsgarn på heklingen av ørepynten.
Hvis jeg tar feil så vær grei å rett på meg før jeg kjøper ting jeg ikke trenger... :)

Videoen er av marsvinet Selma. Hun liker å kose og er den som ikke tisser på meg når jeg har henne på fanget. Litt knotete videoføring, filmet med min telefon. Hør på de fine lydene hun lager! :) Jeg er forresten glad for tiden, for selv om jeg har hatt tunge dager så har jeg ikke vært deprimert på over tre måneder. I går kunne jeg feire en kvalmefri dag, idag kan jeg feire dette. Og imorgen, og neste dag... hehe! This is awesome shit! :)

5 kommentarer:

 1. Så herlige øredobber!
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 2. Nydelige Selma, og SÅ skjønne lyder hun lager!! Og så flink du er å hekle. Jeg heklet masse da jeg var innlagt og da jeg var på folkehøyskole, det er gøy og går SÅ mye fortere enn strikking!

  SvarSlett
 3. Så vakre smykker! øredobbene var jo bare RÅ-LEKRE! :D

  SvarSlett
 4. Hei :).

  Så flink du er som hiver deg til og starter med ny hobby! Det var fine ting du har laget :).

  Var koselig med kommentar fra deg. Nå har jeg lagt meg til så jeg kan følge deg videre.

  Håper du har det bra :)

  SvarSlett
 5. Tøft ;)
  Tina er en breton, det er en liten fransk fuglehund.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D