mandag, mars 7

Vinterferie/studieuke

Track: Miike Snow – A Horse Is Not A Home

I går dro Scott avgårde med eieren sin. Har vært en helg på både godt og vondt. På bildet har Scott uskyldige øyne. Han har ikke vært særlig glad for at jeg har dratt han fysisk bort fra marsvinburet. Gjorde alle triks i boka for å få han til å forstå at marsvinburet var fy-fy, for svina mine ble jo redd den store hunden som pusta og peste og ville inn i buret. Fredagen var jeg på skolen, og da måtte jeg ha svina inne på badet. Har vært stressende, Scott som ikke forsto og nervøse marsvin som ikke turte å gå ut av huset sitt for å spise. Han er jo en jakthund, så er forståelig, men bør kunne høre på ulike kommandoer. På bildet sitter han ved marsvinburet (som dere ikke ser på bildet), rotet under bordet og kastet gnagersjampoen på gulvet.

Gåturene har også vært et skikkelig stress. Å treffe på andre hunder har vært helt greit, for jeg har stoppet helt opp og latt den andre hunden gå forbi. Det verste har vært at han har dratt meg avgårde, konstant. Ikke noe "la meg dra henne rundt i fem minutter før jeg går pent i bånd"... alle turene har vært en konstant kamp om å ikke bli dratt avgårde. Sliten i hele kroppen etter helga. Selv der har ikke mine vanlige triks funket for å få en hund til å slutte å dra i båndet. Bør vel oppdatere mine hundekunnskaper og få litt mer kunnskap om hundepsykologi. Dumt at bøker koster så mye.
Scott har hatt fine sider også. Skikkelig kosegutt. Han har sovet på sofaen og i senga med meg, noen ganger lagt seg oppå meg i sofaen med snuten helt opp i ansiktet mitt. Egentlig en skikkelig godgutt. Eieren spurte meg om jeg ville passe hunden flere ganger om det ble krise. Var ærlig og sa at det ville jeg ikke. Noen hunder må man bare si nei til, selv om man har et ordentlig dyrehjerte.

I dag skulle jeg egentlig til psykologen via studentrådgivningen. Fikk sms to timer før timen om at damen jeg skulle prate med var syk, så timen ble kansellert. Det er skikkelig dumt, for jeg har mye i hodet mitt akkurat nå som burde tatt seg en ferietur. Godt at jeg har vinterferie, slipper å forholde meg til skoleting og tanker rundt studiet i en uke, og jeg kan gjøre andre ting som f.eks male og sy. Fant en fin oppskrift på linposer. Har riktignok ikke lin, men tenker at man kan bruke andre stoffer istedenfor, eventuelt bare vente til jeg har penger til linstoffer. Ble hvertfall veldig glad over å finne en slik oppskrift. Glad med mye tanker i hodet, hehe. Nå skal jeg spille The Sims 3 resten av dagen. Har en detektiv-dame med masse penger slik at hun kan reise til Frankrike når hun vil. :) Hurra for vinterferie!

4 kommentarer:

 1. Hurra for vinterferie, linposer (garantert like fint med annet stoff), marsvin og The Sims!!!

  Men IKKE hurra for syk psykolog (som i tillegg sier ifra bare 2 timer før?? Håper du i det minste fikk en ny avtale???)

  Argh. Mange gode tanker fra meg :o) Og kos deg med detektivdama!

  SvarSlett
 2. Hei snupp!
  Så synd med Scott, at det var slitsomt mener jeg.. Uff! Men bra du var ærlig og sa nei til å passe han flere ganger. Håper småsvina dine kommer seg etter en stresshelg... hihi!

  Ikke bra med kansellering av psykotime, uff, jeg håper du finn ny time!

  Ønsker deg en fin fin vinterferie!
  Klem

  SvarSlett
 3. Dinosau: Fikk ikke noe ny avtale. Det blir nok ikke å skje før hun blir frisk. Tror jeg burde finne en ny psykolog å prate med, evt dra til fastlegen for å pushe på damen der slik at jeg får fast, ordentlig, ikke-syk psykolog. Slutten av april er fryktelig lenge til.
  Takk for alle gode tankene:)

  Maia: Kommer sikkert til å savne Scott når jeg ligger langstrakt på sofaen og trenger noen til å varme beina mine. Noen hunder er virkelig varme! :)
  Klemmer tilbake:)

  SvarSlett
 4. Så flott at du passer vofsen.. Dyrebeskyttelsen er kjempeflotte... Skal jeg ha pus så skal jeg ringe de, og høre om de har en pus som er vant til hund :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D