søndag, mars 13

Hekling

Track: Nickelback – This Afternoon

Jeg skal lære å hekle. Det ser enklere ut enn å strikke, så jeg starter med det som ser lettest ut først. Tittet på en del youtube-videoer som handlet om hekling, og det virket realtivt enkelt ut. Tror jeg klarer å hekle en gryteklut. Må kjøpe en sånn heklepinne og et enkelt garn. Hvis det er noen som har gode tips til en skikkelig nybegynner-hekler så rop ut! :)

For de som har spotify og har lyst til å høre alle låtene jeg har lagt ut på bloggen, så kan de klikke her. Har også en snarvei på høyresiden.
Nyt søndagen:)

7 kommentarer:

 1. Åh så gøy! Blir spennende og se hva du får til :-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Gå inn på hekleguri.com trur eg det e :o)

  Mange flotte videoer

  SvarSlett
 3. Så spennende, lykke til!
  Jeg er fremdeles på nybegynnerstadiet, så jeg følger spent med på hva du får til.
  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg har bare et tips. Om tommelen blir sår (den pleier å bli det i starten), så ta på et sånt gummifingerbøl (de fås kjøpt i kontorrekvisitabutikker).¨
  Lykke til med heklingen!

  SvarSlett
 5. Takk for tipsene hittil! :) Håper på flere:)

  SvarSlett
 6. Går det dårlig, kan du prøve deg på "hack"ling

  SvarSlett
 7. Jeg har også akkurat lært meg å hekle (jeg begynte også med gryteklut). Heldigvis hadde jeg moren min som kunne vise meg, så det gjør det nok litt lettere.
  Det du burde huske på, er å ikke gjøre det for stramt! Jeg hadde litt problemer med det, og da jeg hadde heklet ca. halve grytekluten, var den så krøllete, og den gikk ikke an å bøye ut, fordi det var så stramt :)

  Og husk; selvom det går litt tregt i starten, går det snart fortere! :)

  Lykke til! klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D