mandag, mai 30

Underbitt

Track: Mint Royale – Singin' In The Rain

Jeg var muggen. Vandret i det kalde regnet fra bussen, veldig fokusert på å komme meg ned og deretter hjem. Tok første og beste buss hjem og tenkte at det ikke gjorde noe å gå litt ekstra så lenge jeg slapp å være i byen ett sekund mer. Vinden rusket håret mitt i alle veier og musikken i ørene var mer av det vennlige slaget. Handleposen var tung selv om jeg ikke hadde kjøpt så mye annet enn ting til salat, for alt føltes tungt ut akkurat da. Halvveis ned bakken ser jeg langs kanten på veien og tenkte at det var rart at det så kostet ut. Tittet ned på veien og ser at jeg går på en nykostet vei. Dagen før var det minst to centimeter med strøsand som knaset under beina og gjerne lot meg skli litt, bare for å skremme meg. Hadde vært så muggen at jeg ikke hadde lagt merke til at jeg gikk på en forbedret vei. Tre sekunder etterpå dro jeg på et lite glis og tenkte at verden ikke var så dritt likevel. Vinden og regnet fortsatte og piske meg men jeg var jo snart innenfor døra likevel. Satt fra meg varene og la meg ned på sofaen. Der har jeg vært resten av dagen.

På torsdagen ble jeg oppringt av dyrebeskyttelsen. En kvinne trengte pass til en tibetansk spaniel. Snill som jeg var sa jeg ja. Det ble sagt at hunden hadde lagt til seg en stygg vane der han var nå men det la jeg ikke merke til. Skulle egentlig passe han over helga men han la seg etter marsvina hver gang jeg ikke sto og passet på. Korrigering hjalp ikke og jeg ble veldig sliten av å måtte dytte han bort fra buret. Selv da jeg satt buret i gangen var han helt besatt av de. Ingen hund skal spise mine svin, enkelt og greit. Han lå ved døren og gneldret. Konstant. Noen sekunder med oppmerksomhet til meg, resten til marsvina. Har hatt ulike hunder her i min "karriere" og alle utenom to hunder har klart å la marsvina være med korrigering. Ble selvsagt lei meg fordi jeg måtte finne et nytt krisehjem til han for han var jo egentlig en fin hund. Damen som kom og hentet han fortalte at jeg ikke var den første de måtte hente dyr hos. Noen ganger funket det bare ikke i det hjemmet. Skuldrene sank litt og jeg slappet litt mer av da hun sa det. Utrolig flott person.
Konsentrerer seg om å spise...

Søtt med underbitt!

Tibben var utrolig gøy å se på. Skikkelig underbitt. Jeg må innrømme at jeg ler av sånt. Tror ikke jeg er så veldig slem og ond egentlig. Har bare utrolig teit og sær humor.

Ble ferdig å hekle duken en stund før tibben kom i hus. Bare vært en slitsom helg så har ikke orket å tatt så mange bilder, annet enn av hunden da. Duken legges ut for salg på epla-butikken min. Just take a look. Skal så absolutt hekle flere duker for det var morsomt. Ble litt lei av å hekle luer.
Tanker om fargekombinasjoner mottas med takk. :)

3 kommentarer:

 1. Søte voven! Synd du måtte sende han videre!

  Koselig duk du har heklet!Så flink du er :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Underbitt er søtt! Syns det er søtt på hunder og folk jeg ;)

  SvarSlett
 3. Hei høpp!!

  Skjønne vofsen:)

  Jeg brukte vannbasert lady maling på hyllen,eggeglassene malte jeg med akryl malingen jeg bruker til maleriene mine.Blandet rosa fargen selv..Lykke til!!

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda;)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D