mandag, mai 9

Valpesnakk

Track: Peter Broderick – Pulling The Rain

Å ha valp i huset er tidvis slitsomt. Hadde lille valpen hjemme hos meg et døgn og det tok på. Nå er jeg ikke helt i form heller da, er i en periode hvor jeg blir fortere sliten. Går heldigvis over og etter en tur på hytta fikk jeg ladet opp batteriene litt. Ser ut som jeg har kuttet meg selv på hendene mine men det er bare valpetenner. Skarpe, hvite valpetenner. De klør og hun biter på alt. Inkludert meg. Hun biter til og med når hun er trett. Da har hun bare noe i munnen og biter litt før øynene lukkes. Det er skikkelig søtt. Det som er kjempefint er at hun kommer på innkalling. Bare å rope navnet så kommer hun i superfart. Hun er ikke helt stueren og hun syntes at by-lydene var litt skumle så hun turte ikke gå ut en stund da hun var hos meg. Da ble store meg sinna på lille valpen. Er sånn som belønner den adferden jeg vil ha, så ble ingen straff på henne. Hun kan jo bli redd for å tisse og det er jo ikke bra.

Titt tei!
På hytta var hun i hundre. Løp og lekte og var på oppdagelsesferd rundt huset. Jeg var redd for at hun skulle finne på noe dumt men det gikk bra, sa mamma. Hun hadde rett. Fant en grønn ball som jeg kastet bortover og valpen løp etter og hadde det morsomt. Hun har sovnet på skoene mine flere ganger og på meg. Hun lager de fineste lydene når hun sover og er bare skikkelig, skikkelig søt. Masse leking og masse kos og litt trening. Vært en fin hyttetur. Meg, mamma og valpen. Dagen etterpå kom en søster og fattern. Bror passet på marsvina og andre søster var i Tyrkia. Vi forsøkte oss på grilling utendørs. Sol og lite vind først. På med grillkull og tennvæske. To minutter etterpå: overskya og mye vind. Typisk. Vi grilla likevel og koste oss inne istedenfor når maten var klar.

6 kommentarer:

 1. Så søt ;) Valper er morsomme, men mye jobb ;)

  SvarSlett
 2. Søte valpen! Selv om det er slitsomt så nyt det! For plutselig er valpetiden over og du skulle ønske du var flinkere til å ta vare på øyeblikkene!

  Ønsker deg en deilig start på uken!
  Klem

  SvarSlett
 3. Valper.. I små doser.. Er det beste som finnes!!!

  SvarSlett
 4. Valper ja,, så søte :). Hadde en gang en,, fra den var åtte uker. Tenk, jeg hadde mere nattevåk med den hvalpen, enn jeg har hatt tilsammen med to barna :)

  SvarSlett
 5. Heisann!!

  Gøy du vil være med på min give away,masse lykke til!!

  Nydelig valp..har hatt hund så det blir mye biting i start fasen:)men mest glede da:)

  ha en fin uke!!

  Klem Linda:=)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D