lørdag, mai 21

Savn

Stadig ser jeg bilder av en sort liten hund, min bestevenn,
gående på veier vi gikk sammen.
På plasser vi delte og klemmene jeg fikk.
Jeg savner hunden min.
Tiden leger ikke alle sår. Især ikke de som er inni hjertet. Tar såfall mye lengre tid.
For jeg savner henne skikkelig.
Enda.

4 kommentarer:

 1. Hei vennen!
  Jeg tror ikke savnet noen gang blir borte, du kommer nok alltid til å savne hunden din :) Men savnet vil være mindre sårt med tiden.

  God klem

  SvarSlett
 2. Heisann!!

  Vet hvordan du har det vi måtte ta hunden vår får to år siden,trist!!Men om det kan hjelpe så blir det bedre etter hvert.Er så glad får alle bildene og gode minner jeg har fra henne:)

  God bedring!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Uff, så trist det var å lese dette. Jeg skjønner godt at dette er tøft, og jeg vet ikke om jeg har noe å si til trøst, men ta i alle fall vare på de gode minnene. De kan ingen ta fra deg :-)
  Jeg er selv vanvittig glad i min lille hund, og jeg tør ikke tenke på den dagen jeg ikke kan dele med henne... Den tid den sorg,-tror jeg, og nå er det gleden med å være sammen med henne som gjelder :-)
  Ja, er det ikke godt at noen finner nytte i å plukke flasker når det er så mange som ikke er interessert i å rydde opp etter seg. Jeg kan ikke forstå at noen kan kaste sånt i naturen, men det er vel dette med mangfoldet da.
  Ha ei fin uke.
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlett
 4. Ja,det er så usigelig trist å miste et dyr. Opplevde det samme selv i fjor. Det blir lettere etter hvert, og selv om savnet er stort så tenker jeg nå på de hyggelige minnene og vet at hun hadde et godt liv. Vi har fått oss ny hund, og det hjelper også på. Men ofte så tenker jeg at det skulle vært så fint å ha hatt begge to. Din hund hadde også et godt liv, så ta vare på de gode minnene. Klem fra Eva :-) Plages med å logge meg på, så hvis denne kommentaren kommer som "anonym" så er den fra emblas-kanel :-)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D