tirsdag, mai 10

Luer og epla

Track: Saybia – Empty Stairs

Saybia har på mange måter vært et sommerband. Min første cd-plate med bandet kjøpte jeg sommeren 2003 og det var kjempestas. Hørte på musikken hele tiden og var fanget i stemmene og tonene. Tittet på et innlegg av vakre Susi, og hun nevnte Saybia.

Har vært ute og gått tur med ei venninne. Vi møttes tidligere på en matvarebutikk og så ble vi enige om å gå tur i sola senere. So we did. Det var koselig tur. Hun gikk litt fort med sine lange ben, og jeg litt saktere med mine korte ben men vi klarte oss for det om. Tenk, hun skal snart gifte seg! Hun blir en skikkelig fin brud. Fordi hennes kommende ektemann har krøllete hår har jeg også blitt bedre til å takle skrekken min for menn med krøllete hår. Vet ikke hva det er. Krøllete mannshår er bare skummelt, hehe. Noen er redd for klovner. Jeg for krøller. Og edderkopper da. Mange bein og bare ekle insekter. Fant en edderkopp på posten min idag. Hadde gjemt seg i postkassa og ble like gjerne med opp av postkassen også. Uansett, hun skal gifte seg snart og jeg er glad jeg fikk hatt det litt koselig med henne før hun gifter seg og flytter sørover med han. :)

Google
Har hekla så mange luer i det siste at jeg har bestemt meg for å selge de. På hytta presterte mamma på å si "enda ei lue?!". Så lo hun og lurte på om jeg hekla en lue for hver dag. Var ikke helt sikker på om hva jeg skulle svare men sa at jeg har en tanke. Har luer i flere forskjellige farger, så selv om det er samme mønsteret så er ingen luer helt like. Tenker å lansere butikken når jeg har fått heklet fem luer jeg er skikkelig fornøyde med. Det er ikke sånn at jeg selger luer som jeg er halvfornøyd med. Har to som jeg er skikkelig fornøyd med. Tre igjen. :) Ting tar tid. Har opprettet butikk på epla.no men den er ikke åpnet enda. Hvis det er noen som vil dele sin erfaring rundt butikk på epla så kan vedkommende gjerne sende meg en mail:) Positivt som negativt. Har ikke helt funnet ut hva jeg skal ta for luene heller. Vanskelig å sette en prislapp på eget arbeid. Det er ikke uvanlig, har jeg skjønt ut i fra andre bloggere med epla-butikker. Nå skal jeg hekle litt og finne flere spenstige fargekombinasjoner! :)

3 kommentarer:

  1. Takk for hyggelig kommentar på det siste innlegget mitt - og noe jeg kan garantere utover sommeren er flere hageinnlegg ;). Startskuddet har gått! Hei og hopp ;).

    SvarSlett
  2. Håper virkelig at du bare er redd for menn med krøllete hår.... :s Hihi

    SvarSlett
  3. du får se litt på epla hva andre tar for luer

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D