fredag, juni 3

Penger og jobb

Track: Kaizers Orchestra – Tumor i ditt hjerte

Har en skikkelig arbeidshelg foran meg. Begynte igår og slutter med siste vakta på mandagskvelden. Verste jeg vet er kombinasjonen kveldsvakt før dagvakt, særlig om helgene. Jeg har ikke bil og tar derfor buss. Etter en kveldsvakt er jeg hjemme omtrent en time etter at vakta er ferdig fordi jeg må vente så lenge på bussen. 5 timer søvn før dagvakt er for lite for meg som trenger minst 7 timer søvn for å fungere ordentlig. Er fortsatt i en fort-sliten periode. Vart ganske lenge. Motivasjonen for jobben er selvsagt pengene så jeg gleder meg til at pengene ruller inn på kontoen min.
Apropos penger... bestilte flybilletter til Fredrikstad for noen dager siden. Norwegian er flinke til å ha lave priser. Tur-retur for en nokså billig penge. Da drar jeg i august og blir en uke. Skal bli deilig å reise bort fra min by. 

Her om dagen bestilte jeg koseteppe fra Cavymadness, eller CavyCozy som nettstedet kaller det i butikken sin. Har så lyst å bestille mer fra andre nettsteder til marsvina. Drømte natt til idag at jeg kunne kjøpe alt jeg ville til marsvina og hadde en hel seksjon av stua bare til marsvina. Etter å ha sett mange fine bilder av marsvin fikk jeg jammen lyst på mange flere! Eneste marsvin-rasen jeg ikke liker er de som er nakne. Hårløse altså. Det samme gjelder hårløse hunder og katter. På min søken etter et bilde på nettet av et hårløst marsvin fant jeg en side hvor en person beskriver sitt møte med marsvin på tallerkenen. Ekkelt! Siden finner du her, om du tør å lese. Har selvsagt visst at marsvin brukes som mat i andre deler av verden men det er ikke noe jeg vil høre om. Hunder, katter, hester, marsvin, rotter, edderkopper, andre insekter på en tallerken... Spis de som vil.

2 kommentarer:

 1. Da vi var på skoletur i Kina så var det marsvin på spyd.. Jeg var ikke engang med på det markete, for å si det sånn..
  Åh den hårløsingen så jo dritsøt ut.. Synes de er fine uansett.. Men koseligere å kose med pels enn med.. hud. *grøss*

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Jeg er bare innom med en klem og med ønsker om en nydelig helg!

  Ikke slit deg ut, husk at det er bare penger. Helsa har du bare en av og den skal du ha livet ut!

  Kult at du skal til Fredrikstad da ;)

  Klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D