onsdag, desember 1

Vinneren av min første Give away!!

Track: Kent – VinterNoll2

Vinneren ble Namaste med bloggen Kreativ Impulsiv! For en tid siden vant jeg hos henne, og det var kjempegøy. Har blogget om det tidligere, så det er bare å bla ned i arkivet for å se premien jeg vant hos henne. Håper hun blir glad for julepynten. Selv om det ikke var så mange som deltok denne gangen ble det likevel en del lapper med navn på, så det er jo positivt. Etter jul blir det en ny give away og da håper jeg at flere folk slenger seg på:)

Hadde ikke en tom boks tilgjengelig for lappene, så brukte boksen jeg hadde konfekter i. Det er egentlig en metallboks det har vært sukkertøy eller karameller i, som jeg har satt en fin serviett i og satt konfektene i. De er forresten fra Russland, og har kirsebær og likør inni seg. Leste ikke nøye på pakken da jeg var i Russland (pluss at det sto delvis på russisk) og jeg liker de ikke så godt. Kanskje noen må komme hit og spise de for meg! :D

Gjenbruk er forresten en fin greie, for jeg skrev navnene på baksiden av noen noter. Jeg hadde kopiert feil side av en bok, men tenkte jeg fikk bruke baksiden av arket til noe nyttig. Thomas Dybdahl med låten The Willow. Veldig fin, hør på:)

Namaste, send meg mail med adressen din, så skal jeg se om jeg får sendt premien avgårde så snart som mulig! :)
Du er en av mine blogg-forbilder. Så kreativ, så fine ord, så... fantastisk vakker! Du er en herlig person og jeg er glad for at jeg begynte å følge din blogg:)

3 kommentarer:

 1. Så gøy!!!!!
  Nå blei eg jammen meg glad ska du veta!! Både for premie og fine ord :o)
  Rødme litt her eg sitte trur eg ;o)

  Klem på klem!!!!!

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til den heldige vinneren.
  Ha en fin torsdag.
  Klem Mio

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D