tirsdag, november 30

Punishment

Track: Seether – Fake It

Det føles ut som en straff av og til. Når folk sier ting om en som stemmer, men som er vanskelig å gjøre noe med akkurat der og da. Kanskje til og med for en periode. Ikke et eneste spørsmål om hvorfor ting er sånn, de bare går. Forlater en i usikkerhet og med enda flere tanker. Ingen ser ut til å forstå, eller vil forstå. De har sine bilder i hodet av en, og det kan være vanskelig å viske bort det bildet med tiden, selv når ting egentlig går bra. Fastlåst kanskje, i sitt bilde.

2 kommentarer:

 1. Jeg gjemmer meg ofte bak sitater, men mange har faktisk en god mening.
  Av motgang kommer medgang. Når det ser som svartest ut kan det bare gå en vei; oppover. Selv om du ikke tenker sånn nå, kan det jo hende de har meld ifra fordi de er bekymret for deg, og gjorde det i beste mening. Ja, de burde ha sagt ifra til deg selv, men det er ikke alle som takler å ta ting face to face. Det krever bein i nesa å si ifra, og det beinet kommer med årene (det har det ihvertfall gjort hos meg).
  Tenk at du går på skolen for din egen del. Blir du borte, er det du som mister verdifull lærdom. Tenk også som sagt at de nok har gjort det fordi de bryr seg om deg- selv om du kanskje føler de bryr seg mere med.
  Så kommer nok et ordtak:
  Smil til verden, og verden smiler tilbake. Det funker faktisk. Om du ikke stoler på de rundt deg, så smil for din egen del. Finn små biter av dagen som kan gi glede, og prøv så godt du kan å stenge de negative tankene ute. Jeg vet det er knalltøft, men prøv. Det vil kanskje gi deg selv litt mer ro.
  Slutt for all del ikke på skolen, men stå på! Skjønner du har det tøft, og det er nettopp i sånne tider det er lurt å gå med hodet hevet, og gjøre det som er godt for en selv. En dag av gangen.

  Sangen sa forresten mye. Bra låt!

  Stor klem fra Huldra :)

  SvarSlett
 2. Stå på, kjære deg! Du fikk en veldig fin kommentar ovenfor synes jeg.
  Du som er så flink å skrive lag deg en liten "gledebok". Skriv hver kveld 5 ting som har vært å glede seg over i løpet av dagen.
  Nå er det snart juleferie - og jeg tror også de har meldt sin bekymring fordi de bryr seg om deg. Ha en fin kveld.
  Klem fra Eva :-))

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D