onsdag, desember 8

En fin dag!

Track: The Strokes – Someday

Denne dagen har vært fin! Noen fine dager burde det være mellom alle de dumme og triste.
Sto opp skikkelig sent, klokken halv ett for å være nøyaktig. Dyna er så myk og god og det er akkurat passe kaldt på rommet til å ville bli under dyna lengre. La meg i fire-tiden på natten, vet ikke helt hvorfor, bare ble det sånn. Leste i et donald-blad før jeg sovnet.

Da jeg sto opp gikk jeg på facebook og gjorde ferdig mine spill der, og så skiftet jeg i buret til mine to søte små, og det ble de skikkelig glade for. Spiste middag etterpå, sminket meg og skiftet til konsert-antrekk, rakk bussen og dro til lokalet vi skulle ha konsert. Var litt i tvil om jeg ville klare de lyseste tonene fordi jeg har litt vondt i halsen, men nå har jeg ikke så vondt i halsen mer, så tror synginga hjalp på. Det Norske Mannskor av 1995, Tromsø sitt mannskor som universitetet kan være stolt av var hovedaktørene, og mitt kor, Tromsø Akademiske Kvinnekor sang to ting med de. Mannfolka ga oss skryt for det vi sang alene, men de var jo skikkelig flinke de også. Fikk litt ros fra dirigenten vår fordi han hørte meg sang på et skikkelig vanskelig vers i ene verket vi sang. Vi var bare tre stk som skulle synge det, og selv om det var lett å komme inn så var det vanskelig å henge med fordi alle sang samme tekst og melodi, men til ulike tidspunkt. Rett før konserten startet begynte det å snø! Det dalte så vakkert ned på bakken og på trærne.

På bussen hjem traff jeg ei jeg gikk på videregående med, så vi pratet litt på bussen. Hun skal flytte til Vesterålen med typen sin, og ønsket hun god tur dit og lykke til. Bakken opp og hjem var litt tung å gå fordi det ikke var brøytet enda, men vakkert likevel med all snøen.
Sjekket innom bloggen min når jeg hadde kommet meg hjem, og trykket på en av bloggene på blogrullen min, og der sto det at jeg hadde vunnet andrepremien i en give away! Skikkelig kos! Barbros lille verden er en blogg jeg nylig har begynt å følge med. Det begynte med at jeg så at hun skulle ha en give away, så jeg slang meg på. Dette er bare noen dager siden faktisk. Kjempegøy at jeg vant en liten premie da. Nå må jeg bare sende en mail til henne med min adresse, og så får jeg en pakke rett før jul. Det er digg det! Bildet lånte jeg fra hennes blogg... eller, stjal det er vel mer riktig å si siden jeg ikke har spurt enda, men regner med det går bra siden det er mitt navn som står der. Sjekk hvor koselig lapp det er. Et smilefjes. De andre to vinnerne hadde et hjerte.
Imorgen er det teater, og da skal dramaklassen min og jeg se på Et juleeventyr av Charles Dickens. Det gleder jeg meg til. :)

3 kommentarer:

 1. Så godt å lese at du har hatt en fin dag! Det skuespillet som dramaklassen din skal ha høres jo veldig spennende ut, skjønner at du ser frem til det! :-)

  SvarSlett
 2. Å gå på teater er skikkelig jul for meg, det gjorde vi alltid da vi var små. Fint!

  SvarSlett
 3. Så godt å lesa at du har hatt ein god dag, og gratulera så masse med gevinst :o)

  Nå e de skjønne nissane kommt him te meg og. Tusner på takk, søteste du :o)

  Klem på klem

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D