fredag, desember 31

Bilder og bråk

Track: Kaizers Orchestra – Hjerteknuser

Våknet til bråk og spetakkel tidlig om morgenen. Fatter´n bestemte seg for å vekke meg og bror. Eller kanskje mest straffe siden bror bråkte om natten. Fatter´n har en tendens til å straffe meg samtidig. Er ikke særlig koselig å være hjemme når han gjør slike ting. Bror og søster krangler mye. Ingen av de tåler trynene på hverandre, og ingen har tenkt å slutte med å være barnslig. Man begynner vel å forlate de fleste barnslighetene i en alder av 15-16 årene, men disse to elsker å krangle. Frisør-søster er ikke hjemme siden hun jobber. Kanskje like greit, siden jeg ikke tåler trynet hennes. Det betyr ikke at vi to krangler hele tiden, slik som bror og søster. Kom plutselig til å tenke på det, når jeg tenkte på hvordan familiebåndene er nå i jula. Litt av en familie. Mamma er lei, prøver å få fatter´n til å bli voksen, bror og søster til å ikke krangle, forstå meg og frisør-søster samt lille voffsen som røyter. Patty og Selma forstår ingenting, de bare løper inn i huset sitt når det blir for mye bråk. Det er nå jeg skulle ønske jeg hadde bil slik at jeg bare kunne kjørt meg en lang tur eller bare dratt hjem til leiligheten. Hadde det vært gangvei her på bygda skulle jeg gått tur med voffsen. Hun er redd for store kjøretøy, og det kjører trailere forbi her flere ganger i timen.

Her er bilder fra lillejulaften og selveste julaften.
Stille og rolig før stormen. Det siste bildet ble tatt før jeg dro hjem til familien.
Borddekkingen ble ikke perfekt. Det jeg ble mest fornøyd med var serviettene. Fint brettet. Lærte det på skolen faktisk.

2 kommentarer:

  1. Fine bilder ;-) Ønsker deg godt nyttår :-)

    SvarSlett
  2. Blir vel ofta litt bråk ja :o)
    Ser ut så dåkke har klart å kosa dåkke litt og da, og mor di sin vri på kålerabistappe ska eg jammen meg prøva meg på altså.

    Tusner på takk for tips og skikkelig godt nyttår te deg snuppa! :o)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D