søndag, desember 5

En helg i desember

Track: TV On The Radio – Love Dog

Her sitter jeg da, på jobben. Det er stille nå, og alt jeg kan gjøre er å vente til klokken nærmer seg 19. Da blir våkner brukeren min og da er det på tide å faktisk jobbe. Burde finne en annen jobb nå, for er lei jobben. Tjene penger er vel og bra, men syns det er viktig å faktisk trives. Ikke lett å finne seg en fast deltidsjobb heller. Skal passe med undervisning på skolen. Kanskje jeg finner noe annet med tiden. En koselig butikk hvor jeg kunne hjulpet kvinner og menn med å finne klær eller fine ting, det hadde vært drømmejobben. Hatt fin bakgrunnsmusikk på og koselig stemning. Radio-vrælet som man finner på de fleste butikkene idag er grusomt. Noen liker det vel.

I går tok jeg mot til meg. Vasket badet og kjøkkenet. Skapdørene på kjøkkenet var skitne og det føltes godt ut etterpå når alt var rent. To flekker på kjøkkengulvet har plaget meg lenge, men har ikke hatt ork til å ta det. Nå er de borte vekk, og det er en sann fryd. Støvsugde stua og gangen. Hybelkaninene på soverommet får vente. Må først rydde i klesskapet mitt, for jeg har nok presset litt for mange klær i ene hylla så den falt ned. Nå ligger det masse klær på gulvet. Hybelkaninene på badet er tatt av dage. Selv de bak doen. Selv marsvinene mine fikk det rent i sitt bur. De ble nok glade. Det er så morsomt å se når de utforsker buret sitt etter at jeg har rengjort der, for jeg flytter litt på ting slik at de skal bli vant til forandringer. De lager de koseligste lydene og hopper opp i lufta av glede.

Pratet litt med mamma på telefonen igår, og like etter at vi var ferdige å prate ba broren min meg om å komme på Skype. Videosamtaler er fine greier gitt, for mamma dukket opp rett bak han siden han satt i en stol. Fikk mamma til å kile han i nakken, vet han ikke liker det nemlig. Søskenkjærlighet kalles det vel for. Fikk også se hunden, og hun er fortsatt kjempesøt. Hun hoppet og fikk kos hos mamma. Bror ble lei av Skype og ba mamma skaffe seg det selv. Da måtte lillesøster hjelpe henne med å registrere seg, og to minutter senere var mamma på skjermen på hennes pc. Når jeg tenker etter, så har faktisk alle i familien min hver sin pc. Tror det er blitt slik, at folk vil ha sin egen, istedenfor å dele med noen. Greit å ha noe som er sitt eget, selv om det er dyrt å skaffe seg en. Min kjære macbook pro kostet ganske mye, men den er absolutt vært det. Har lastet ned kalenderbakgrunner nå, og det ser bra ut. Sjekk ut siden, for det er ganske mye kult der! De får nye kalenderbakgrunner hver måned og det er mye fint å velge i.

5 kommentarer:

 1. Takk for tips om pellets til marsvinet! Det skal jeg jammen prøve! Enig med deg når det gjelder rotgrønnsaker.
  Luke fikk så sansen for rosiner i sommer da jeg passet to chinchillaer. De fikk en rosin hver dag og da ropte Luke høyt fra buret sitt også. Nå står han på to som en grizzly brjørn når han skal få rosin!!

  SvarSlett
 2. Så fin blogg du har :-) Fant den via dinosau.blogspot.com :-) Veldig bra, fordi jeg vil gjerne følge deg videre på veien :-) Ha en strålende mandag!

  SvarSlett
 3. gu kor arti det e å lese bloggen din, snuppa :)

  SvarSlett
 4. Så flink du har vore å rydda da!
  Ja, det e deiligt å få gjort, men ikkje alltid så lett å få satt i gang. Slite litt sjøl der for tida :o)

  Så gøy å få snakke med familien på skype og da.

  Håpe du kose deg i adventstida, sjøl om du e litt jobblei :o)

  Klem på klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg!! :D Supert at du ble med på lotteriet mitt! Lykke til!!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D