tirsdag, januar 3

Motløs

Track: The Mary Onettes – Void

Jeg føler meg motløs.
Å gi så mye av seg selv, uten å få så mye tilbake.
Har så mange gode eksempler på det.
Er derfor jeg har trukket meg litt tilbake. Fra alt, egentlig. Har liksom vært den beste løsningen, på alle plan.

Det samme gjelder bloggingen. Har gitt mye i bloggen det siste året. For tiden er det nesten ingen som kommenterer, nesten ingen lesere. Enda forsøker jeg så godt jeg kan å kommentere hos andre. Være hyggelig og invitere de over til meg, på utfordringer. Innleggene har nesten samme innhold som før. Litt mer prat om kosthold og litt mindre kreative prosjekter. Selv i perioder med mindre prat og mer kreativitet ser jeg ikke forskjell. Kanskje folk bare har gått lei av meg. Min tid er kanskje over.
Likevel er det som om noe holder meg her. 2012 vil bli mitt 6 år som blogger. Men hva er liksom vitsen...

Mulig jeg tar meg en pause.
Mulig jeg bare blogger om ting som gir meg noe.
Mulig jeg blir mer spennende med færre innlegg.
Mulig jeg ikke blir det.
Vet ikke før man prøver.

Ønsker uansett alle blogglesere et supert og godt nytt år. 2012 vil bli fantastisk.

9 kommentarer:

 1. Der kom det endelig en kjekk kommentar på ett håpløst håndarbeidsprosjekt! Det har jeg ventet på, og når du i tillegg sier at jeg er miljøvennlig, så føler jeg at jeg kan gå å legge meg igjen med god samvittighet ;-)
  Jeg: En miljøvennlig Kari: Jeg kan da sagtens fortsette å strikke, for alt jeg ikke vil ha rekker jeg opp igjen, og jeg strikker nytt av restegarnet :)
  Tusen takk for den kommentaren. Jeg trengte den!
  Vakre tanker og alt godt fra K@ri*

  SvarSlett
 2. Ikke vær motløs! Jeg følger med på bloggen din :) Jeg får også veldig sjelden kommentarer, men får av og til tilbakemeldinger om at folk leser den allikevel, men ikke legger inn kommentarer. Synes uansett det er fint å kunne legge ut bilder og noen tanker på nett, det er jo mye for min egen del også... Så kan man lese det i ettertid... Som en slags dagbok.

  Ha en fin dag, rosafugl! :)

  SvarSlett
 3. Samme hos meg til tider, men jeg tenker at det er vel slik det er. Selv kan jeg si at jeg har vært dårlig til å kommentere i det siste, av mange grunner... Men i det nye året har jeg et mål om å være flinkere med der:). Jeg synes iallefall du har mye kjekke innlegg:). Ha en fin kveld!!

  SvarSlett
 4. Takk for dine alltid fine ord;)

  Prøver å besøke alle som er inne hos meg,men rekker ikke alltid over,,,Ikke gi opp!!!bloggingen skal en gjøre fordi det er gøy og ikke en last;)

  Lykke til med valget;)

  Jeg felger med deg,men legger ikke alltid igjen kommentar;)

  Nyt morgen dagen

  Klem

  Linda

  SvarSlett
 5. Noen ganger må man bare trekke seg litt tilbake, og det tror jeg det er mange som har gjort denne vinteren. I blogglandia kan det ha vært greit å legge ut noen tanker og bilder, men ikke ha tid og energi til å gå på besøk. Det er mange som holder seg bak sin egen dør vinterstid, så fortvil ikke. Vi er her alle sammen- bare litt hver for oss.

  :)

  SvarSlett
 6. Ann Rose, jeg leser! Det går veldig i rykk og napp, men det gjør det med alle disse bloggene. Håper du får et bra 2012, la det heller bli ditt år enn at din tid er over. Mitt år har det ikke vært på lenge nå, men man må ikke gi det opp, for plutselig skjer det noe som gjør alt så sinnsykt mye bedre. I know. :)

  SvarSlett
 7. Hei på deg og godt nyttår!
  Dette hørtes kjent ut...jeg prøver å få kommentert hos de som legger igjen kommentarer hos meg - men det er ikke ofte tida strekker til nå om dagen :(
  Det merkes veldig godt på egne besøks/kommentartall når man er lite rundt på besøk hos andre i hvert fall!
  Lykke til videre, håper du finner motet igjen :)
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 8. Jeg er dessverre veldig kresen på blogger jeg leser:p Leser BARE hundeblogger, nesten. Men blir alltid glad når du kommenterer hos meg :) Håper året ditt blir bra :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D