mandag, januar 23

Polly

Track: Nirvana – Polly

Inspirasjon kommer plutselig. Hvertfall for meg. Sto og ventet på bussen og ekperimenterte med musikk samtidig. Riktignok inni hodet mitt. I løpet av bussturen hjem hadde jeg tenkt ut en melodi og deler av teksten. Mens jeg la varer på plass (kjøpte uer som jeg kokte til middag, og en plante til pynt!) sang jeg og forsøkte ulik dynamikk for å få riktig "sound" som den jeg hadde i hodet mitt. Sangen ble bedre enn jeg hadde tenkt og iløpet av noen timer hadde jeg også fått skrevet hele sangen ned, med gitar, bassgitar, trommer og synth.

Låten min heter Polly, og handler om en slem papegøye. Egentlig en søt tekst, sett bort i fra at hun biter armen din av om du ikke gir henne kjeks. Må innrømme at jeg er inspirert av Nirvanas låt, Polly. Men det er bare det, inspirasjon. Min egen låt, føles litt røffere og slemmere enn inspirasjonslåten.
Kanskje jeg spiller den inn en dag. Foreløpig er det bare til bruk i klasserommet, for vi er nødt til å lage låter som vi skal ha på en eksamenskonsert til våren. Har enda mange låter igjen, så temaer til tekster mottas med takk. :)

Når vi først er innom papegøyer. Morsom papegøye-sketsj av Monty Python.

5 kommentarer:

 1. En slem papegøye faktisk ;) Kreativt!

  SvarSlett
 2. Åh så gøy!

  Fineste kvelden til deg, her er jeg nesten skutt etter en laang dag på jobb. Nå er det sofaen med vesle Nalamor.

  klem

  SvarSlett
 3. Stilig! Du får legge ut en link til oss lesere. Du er ei skikkelig kreativ jente. Stå på!!! Klem fra Eva :-)
  PS: Lua jeg vant av deg er god nå i kuldegradene :-)

  SvarSlett
 4. Ja, det bør være litt kreativt iblant! :D

  Embla, det kan hende det kommer noe men er ikke sikker. Har ikke godt nok utstyr til å ta opp musikken selv og jeg er litt perfeksjonist når det først skal publiseres. Kan hende jeg velger å synge låta under eksamenskonsert, for låta funket veldig bra idag. :)
  Bra lua funker! :D

  SvarSlett
 5. Hehe.. Herlig sketsj! =D

  Moro å høre du har fått inspirasjon til en sang. Håper vi får høre den en dag. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D