søndag, januar 15

Utfordringen avsluttet

Track: Mexican Elvis – Street Lights

Da var min første fotografiske utfordring avsluttet, med hele 5 bidrag hvor bare 3 av bidragene fulgte mine regler. Jeg velger å være litt streng som en liten "obs" til neste gang. Skal du få godkjent ditt bidrag må alle reglene følges. Hvis ikke så kan det fort skli ut og det kan føles urettferdig hvis en som ikke fulgte reglene vinner foran de som faktisk gjorde det. Pass på til neste gang.
Riktignok sa jeg til enkelte at de kunne bruke et bilde de hadde på et tidligere innlegg, men så lenge enkelte kriterier ble utelatt så ble heller ikke bidraget godkjent.

Jeg likte ALLE bidragene, regler eller ikke. Vanskelig å velge en vinner, for det følte jeg at jeg måtte ha. Når folk tar seg tid til å enten ta et bilde, eller grave frem i arkivene sine, ja da må det være en liten berømmelse. Denne gangen er det en liten overraskelse til badet. Burde nok ha funnet noe med lys siden temaet var "lys i mørket". Falt for noen småting for å ha på badet, så sånn blir det. :)

Vinneren ble Hjertebank! Skrev navn på tre lapper og trakk de. Barnehender med hver sin pølse (antar jeg) over bålet i mørket på vinteren. Koselig bilde. :) Ta gjerne turen innom bloggen hennes!
Send meg en epost med navn og adresse så får du en premie! (prinsesserose@gmail.com er min adresse)


5 kommentarer:

 1. Gratulerer til den heldige vinneren.

  Kose deg i dag!
  Her er det skikkelig kjærestesøndag - me like!
  klemklem

  SvarSlett
 2. Flott bilde, gratulerer til vinneren!!

  Og en god uke ønskes deg:).

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye til vinneren! Herlig, stemningsfullt bilde. :)

  SvarSlett
 4. Takk for pakken og skikkelig koselig hilsen ;)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D