onsdag, desember 21

Smykketavle og sjokolade!

Track: Arcade Fire – Deep Blue

Fabelaktige Maia hadde laget et innlegg om sin smykketavle litt tidligere denne måneden, og jeg ble så inspirert at jeg faktisk lagde meg selv en smykketavle!
Stoff har jeg for tiden en del av, i store stykker fordi jeg fikk stoff hos ei venninne av meg etter at hun tok seg en tur på et loppemarked. Litt krøllete tøy så tok en runde med strykjernet på det før jeg tok fatt på den harde feste-jobben. Kjøpte idag en stiftepistol på Jula for en billig penge. Kommer garantert til å få bruk for den til andre ting. Kjøpte også masse silkebånd. En jente på facebook kom med en korketavle til meg, etter å ha spurt på en gi bort/kjøpes/selge-gruppe i Tromsø. Hun ga den bort og kjørte den til og med bort til meg siden hun skulle reise hjem til jul. Må få fatt på et par korketavler til, for det er noen jeg vet som vil ha bruk for det, samt finne glede i en slik gjenstand.

Har ikke så veldig mange smykker men liker de smykkene jeg har. Brukte knappenåler fra min syeske (bør vel ordne meg et skrin?), alle de grønne. Tanken er å finne bedre nåler når jeg får kommet meg på shopping igjen. Jeg er ikke så glad i å shoppe så jeg må mote meg veldig opp i forkant. Skjønner ikke hvordan folk faktisk kan like det... Uansett, dette skal jeg få til og jeg har jo allerede klart å lage meg selv en smykketavle. Siden jeg er i mangel på plasser å ha den ble den hengende ute i gangen. Gjør ikke meg noe, sånn egentlig.


Hele smykketavlen. Ikke like mye silkebånd på min som Maia sin fordi jeg syntes min ble finest sånn. Båndene er forresten litt skjeve og sånn men det bryr ikke jeg meg så mye om.


Utsnitt av tavlen. Elsker det grønne stoffet! Liker også nyansene i grønnfargen. Sterkere farge på silkebåndet enn stoffet under. Jeg er kanskje rar sånn.

I går var jeg hos min fineste venninne♥ og lagde masse lavkarbo-snop til jul! Delte på ingrediensene og brukte jammen opp all sjokoladen vi hadde kjøpt. Vi fikk ikke nok til å dyppe all bountyen i sjokolade så det skal jeg gjøre imorgen når jeg er hjemme hos mamma. Greit å grise litt på andres kjøkken, hihi! Vi lagde også marsipan og fylte marsipanen med bringebærsaft for å få bringebærsmak, en del marsipan med kaffesmak og vanilje og masse marsipan med aprikos marinert i konjakk! Nam, sier jeg bare! Må få fortet meg til å ta et bilde av det før jeg spiser det opp! Vi lagde også sjokoladetrøfler med appelsinsmak. Fikk endelig brukt stevia med appelsinsmak! Kunne nok brukt litt mer av steviaen fordi det ble litt lite appelsinsmak men vet bedre til neste gang, for det blir laget flere ganger. Alle oppskriftene er funnet på nett så orker ikke skrive de ned. 
Venninnen min lærte meg også det å strikke vrangt! Jeg har sett det før men var vel ikke klar da for å fange det opp. Hun lærte meg det nøye og jeg prøvde til jeg fikk det til. Nå går det fint å strikke både rett og vrangt. :)

4 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  Takk for fine ord fra deg:)

  Smykketavlen er genial,og ble kjempe fin:)

  God jul til deg og dine:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Det ble stilig :) Hadde jeg vært litt flinkere til håndarbeid skulle jeg også lagd meg en slik :)

  Klem

  SvarSlett
 3. Så hyggelig at du fant inspirasjon hos meg :)

  Jeg er bare innom for å ønske deg en fabelaktig jul! Det har vært koselig å stifte dette bloggbekjentskapet med deg :)

  Nyt dagene med dine nærmeste og kos deg! Vi blogges brått igjen.

  Juleklem fra meg.
  Nala logrer og sender deg ett nuss også :)

  SvarSlett
 4. oi, den var fin, jeg liker stoffet!
  good jul! :D

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D