mandag, desember 12

Julestress

Track: Bing Crosby – Christmas Is A-Coming

Stressa, jeg?
Har ikke pakket inn én eneste pakke, og jeg mangler fortsatt å få unnagjort de selvlagde prosjektene. Ikke det at det i seg selv tar så lang tid men det å komme i gang kan noen ganger være fryktelig vanskelig. Særlig strikkingen. Jeg er så treg...
Har shoppet litt julegaver idag. Det var fint å fått det gjort.

Husvasken er også unnagjort, og det har vært en slitsom helg. Musklene mine er ømme og såre.
Møblerte også om i stua, når jeg først drev på. Fikk hjelp av mammaen min til å vaske, og det lukter enda salmiakk i leiligheten min. Tak og vegger ble vasket med salmiakk, nemlig. Har luftet ut, så kanskje lukten sitter fast i hodet mitt. Who knows. 

Har i alle fall juleferie fra studiet og det er deilig. Jobb til helga men det gjør ingenting. Etter jobben på lørdag skal jeg synge med et par fra koret på et julebord. Tror det kan bli spennende.

Blir min første lavkarbo-jul så det blir interessant å se om jeg klarer det. Ikke det at jeg er så veldig glad i småkaker men skal bake litt selv slik at jeg har noe i bakhånd om lysten skulle bli stor.
Apropos lavkarbo, jeg lagde lasagne idag for første gang i lavkarbo-stil. Kjøttdeig med krydder av ymse slag (for tacokrydder i butikkene innholder ofte sukker), squash som jeg brukte ostehøvelen på slik at det ble tynne skiver, salsa hot fra eldorado for den inneholder bare 4.5 karbohydrater pr 100 gram i motsetning til andre salsaer som inneholder både 6 og 7 karbohydrater, og masse ost. Hadde så mye ost på at jeg burde skamme meg. Veldig lavkarbo men dog ikke så lavkalori. Ikke ofte man lager slik mat, heldigvis. :)
Er ikke den som har spist så mye squash i forkant av dette kostholdet og egentlig blir jeg litt syk av å tenke på squash (det sitter i hodet, akkurat som min paprika-fobi) men idag smakte det helt greit.

3 kommentarer:

 1. Så flink du er som har tatt julevaska :)

  Ønsker deg og dine en fabelaktig ukesstart, håper dere får tid til litt førjulskos :) Jeg har siste innspurt på jobb, men det roer seg vel ned etterhvert tenker jeg/ håper jeg.

  Stor klem fra Maia
  Nala logrer og sender våte nesesuss!

  SvarSlett
 2. Så deilig med juleferie fra studiet! Høres ut som om du er godt i gang med forberedelsene, synes jeg :-) Selv har jeg ikke kjøpt en eneste gave - noe som ikke ligner meg og freaker meg litt ut - men men...

  Lykke til med synging og ha en fortsatt fin førjulstid!!!

  SvarSlett
 3. Du har ganske god tid <3 Ønsker deg en fin tid jeg også :-) Stor klem fra meg!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D