torsdag, desember 1

Fin slutt

Track: Newton Faulkner – Dream Catch Me

Det er straks slutten på første desember. Dagen har vært grå, kjedelig, været ute har ikke vært noe til hjelp. Det er mørketid og jeg kjenner at kroppen blir sliten av det. Hodet er det bedre med men kroppen vil bare sove. Når jeg forsøker å sove nekter kroppen. Ligger lenge i senga uten å få sove, selv når jeg leser noe skikkelig kjedelig. Plutselig slukner jeg bare.
Noen som har tips til folk som sliter med å sove? Naturpreparater eller noe? Er villig til å prøve det meste:)

En hyggelig overraskelse ventet meg riktignok på bloggen, for frøken Fabelaktig sa jeg har vunnet på en give away! Hun er veldig søt og hyggelig og har en av de fineste hundene jeg vet om:) Ta en titt på bloggen hennes!

Noen som kan gi meg innspill om Jean Jacques Rousseau? I et musikkpedagogisk/historisk perspektiv, vel og merke. Om ikke, send meg gjerne gode tanker og positiv energi min vei slik at jeg blir ferdig med oppgaven min. Jeg er stressa! :)

1 kommentar:

 1. Har lest meg bakover som du sikkert ser. Er litt baklengs av meg jeg.. :)

  Masse fint du har laget, og det var hyggelig å se du hadde fått både førjulsgave og masse annet flott. Moro med ting man blir fornøyd med. Fine hunden sin. :)

  Sover ikke uten pille selv, men har noen tips likevel:
  * Det skal visst være bra med en fast døgnrytme (sa jeg, som sitter og skriver midt på natten.. ;) )
  * Ikke drikk kaffe eller sort te etter åtte.
  * Når du kan; gå en timinutters tur en time- halvtimes tid før sengetid.
  * Ro ned kroppen, og drikk gjerne en urte-te, eller en sove-te.
  * Ikke noe skal bare, men pusse tenner og fortsette og roe.
  * Hold soverommet ryddig, for det bidrar til ro.
  * Når du har lagt hodet på puta, så tøm hodet. Ofte ligger man og tenker på alt som skal gjøres, skulle vært gjort osv. Bort med det. Er det vanskelig? Tenk på kun et ord helt til du sovner. Bruk positive ord, og nå for tiden har det vært snø eller sol for min del.

  Lykke til. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D