mandag, desember 19

Heklet hals

Track: Blue Foundation – Enemy

Her er to bilder av det jeg har heklet på i den siste tiden. Begge to er julegaver. Festet knappene på igår og ble fornøyd med resultatet. Heklet hals med knapper.
Èn av de som får det leser bloggen min men hun vet ikke at det er til henne, hihi! Hun andre leser ikke denne bloggen så tror jeg er trygg. :) Ingen fare uansett, om de skulle oppdage det. 

Rosa! :D
Denne halsen er den fineste, syns jeg. Rosa! Det var også den vanskeligste å hekle pga garnet. Kitten mohair. Liker garnet selv om det er litt vanskeligere å håndtere. Skal liksom ingenting til før det tover seg mens man hekler/strikker. Varm og myk ull. :)

:)
Det er en mørk lillafarge, noe jeg tror vedkommende vil like. Bildet er tatt med mobil og fargen er derfor mørkere enn originalen. Knappene er ikke blå, men lilla. Noe med feil lys og jeg som ikke orket å fikse på kameraets innstillinger. Kanskje resultatet hadde blitt bedre med speilrefleksen men den ligger så fint og ryddet på sin plass. :) Brukt vanlig garn, 100% ull. Husker ikke hva garnet heter men kan kanskje finne det frem om folk er interessert. Hadde tenkt å tove den men så orket jeg ikke likevel siden det ikke er mange dager til julaften.

5 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min:-) Det er alltid gøy å få!
  En enkel tykk gryteklut av det mest praktiske slaget, er en nybegynnerslager. Og en vinner som venninnegave. Lykke til!
  Hilsen Judith

  SvarSlett
 2. Det er alltid bra med hjemmelagede julegaver! Jeg ble ferdig med mine i går! :)
  Jeg syns den nye headern var skikkelig fin, forresten

  SvarSlett
 3. Judith: Gryteklut ja... :) Det er jo litt kjedelig å strikke det da, syns jeg... for er jo bare rett frem. Men det er jo greit å ha noe å øve seg på. :)

  Marte: Hva har du laget for noe? Takk! Syns også den ble fin♥

  Marthe: Takk! :D Du er utrolig fin!

  SvarSlett
 4. Så flink du er, halsene er utrolig fine. Håper du har en fin nyttårsaften. Klem fra Thora.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D