tirsdag, september 13

Når natten faller på

Track: The Kooks – Mr. Nice Guy

Når natten faller på, dukker kreativiteten opp. Det er litt rart iblant.
I studiet må vi komponere omtrent 6 låter selv. I tillegg skal vi arrangere låter. Har musikk hver dag på skolen og jeg syns det blir utfordrende å skape noe nytt når det fins så mye bra fra før av.
Plutselig dukket kreativiteten opp likevel, akkurat idét jeg hadde lagt meg ned i senga. Sto opp igjen og letet etter notatboken min, der har jeg noen tekster og låter fra før av. Kanskje jeg kan bruke noen av de. Skrive inn stemmer for gitar, bass, gitar og piano. Det er jo bare meg, gitaren og melodien jeg har fra før av. Piffe de litt opp. Fant ikke notatboken så tok noen ark og en penn og la meg ned i senga og skrev.
Har melodi og tekst. Nå må jeg finne ut hvordan toneart jeg synger i.

Min andre gitartime idag. Gikk faktisk bra. Nå kan jeg nesten ta en G#moll. Må perfeksjonere F-akkorden. Får den til men høres ikke så bra ut, nemlig. C, D, Dm, E, Em, (F), G, A, Am og H7 er mine trygge akkorder. Kan noen flere men orker ikke skrive de opp. Litt maj7-akkorder og septimer og sånn. Blir mye fingerspill også. Er ikke sikker på om jeg liker det helt.

Blir veldig glad om dere lesere sender meg mange gode og fine tanker fremover. Skal starte med et prosjekt som jeg foreløpig vil holde litt for meg selv. Vet det kommer til å kreve supermye krefter, og jeg vil ikke gi opp. Jeg må ikke gi opp. Får ikke lov til å gi opp. Har heldigvis en god venninne som vet om dette og som kommer til å pushe meg fremover. Likevel sier jeg ikke nei takk til ekstra motivasjon og fine tanker.

Nye blomster i hus.
Er mye glad for tiden. Det er supert. Fantastisk. Tidvis litt melankolsk, det har nok med høsten å gjøre.

4 kommentarer:

 1. Hei høpp!!

  takk for dine gode ord de siste dagene,det har vi trengt:)

  Er endelig hjemme igjen nå,og minstevimsa er på bedringens vei:)Heldigvis!!

  Sender deg mange gode tanker og styrke til å gjennomføre ditt neste prosjekt..Blir spennende å høre hvordan det går:)

  masse lykke til,og ha en fin uke:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Du gir ikke opp, nå som det står på bloggen er det sant.

  SvarSlett
 3. Sender deg en god tanke og Nala sender nuss!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg lykke til med det du tar fatt på!
  Har ikke oversikt over eksakt karboinnhold i de knekkebrødene. Beklager.

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D