mandag, september 26

Kiku

Track: Hanne Kolstø – The city

Jeg har fått mer energi og ting ser litt lysere ut. Forrige uke var jeg slapp, enkelte dager så slapp at jeg knapt kom meg ut av senga. En av de gode dagene forrige uke tok jeg noen bilder som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. De har blitt fiklet på.
Har også heklet litt og har blitt ferdig med en hals. Om det blir en del av premien i give awayen får vi se på. Klikk øverst til høyre om du vil bli med. --->


Gule blomster ved gjerdet med et insekt på.


Hvite blomster, midt i haget. Den øverste blomsten var begynt å visne ordentlig. Den nederste holdt sitt utseende rimelig bra, til å være i september.Treet jeg liker så godt. Likte lyset på himmelen den dagen. Fargene har fått en ekstra boost etter litt fikling. Me like.


Treet, sett i et annet perspektiv. Kan man si at man liker sine egne bilder, mon tro?


Patty og Selma. Kruspersille i skålen som Patty spiser opp før Selma rekker å snu seg. Nå var Selma meget opptatt av den spiselige planten. Ja, det finnes! En plante som de fleste gnagere kan spise. Kjøpte den for lenge siden på en blomsterforhandler. Marsvina har begynt å spise på avispapiret som jeg har brukt å ha i bunnen for å absorbere væsker. Hjalp ei venninne med å rydde hjemme hos seg og fikk noen håndklær som hun hadde tenkt å kaste. De fikk jeg og nå tisser og bæsjer marsvina fornøyd på håndklær. Ingen spising av avispapir heller. De hoppet og spratt av glede.

Monsteret fikk jeg i posten for noen dager siden og har blitt brukt hver dag siden. Det er ei jente med japansk innflytelse så hun kaller seg for Kiku (krysantemum). I en litt ensom hverdag er det litt gøy å finne på ting. Liker smykket, for å si det på en annen måte.

2 kommentarer:

  1. kjempefine bileter, likte spesielt godt bilde nr to av treet:)

    SvarSlett
  2. Nydelige bilder!

    Fabelaktig start på uken til deg!
    Klem

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D