tirsdag, september 20

Monster

Track: Clap Your Hands Say Yeah – Siesta (For Snake)

Mitt monster!
Først må jeg si at jeg har dilla på epla.no! Jeg er så forelsket i så mange ting. Akkurat nå har jeg kjøpt meg et monstersmykke! Paypal er forresten skumle greier. Jeg liker brunt og litt gult så da jeg så et brunt monster med gul sløyfe var jeg solgt! Mmonster, ta en titt da vel.
Skal legge ut et bilde av et uglesmykke jeg kjøpte på loppis. Er litt treig om dagen. Tok mange bilder igår av hagen og de bildene har jeg ikke fått inn på mac-en enda. En bildeserie kommer snart, hold øynene åpne! :)

Skal snart avsløre hva prosjektet mitt går ut på, er så spent nå om det funker (noe jeg tror det gjør) og har så mye jeg vil dele med folk. Gode tanker blir jeg fortsatt veldig glad for. 

Holder på å hekle en hals i garnet jeg bruker til give awayen min. Tror det er noe folk vil like i disse tider. Det har kommet mange fine forslag til hva jeg kan lage men noe klarer jeg bare ikke å hekle, er ikke så flink enda. Kommer til å bruke flere år på enkelte av forslagene. Kommer til å ha masse garn igjen så det er bare å foreslå, så får vi se hvordan trekningen blir. Blir nok noe som vinneren vil like uansett. Håper jeg. :) Som nevnt, masse garn igjen så ingen fare.

2 kommentarer:

  1. Silje, som du har kjøpt monsteret av, hun er søt, hun
    Gleder meg til å høre hve dette hemmelige prosjektet er!

    SvarSlett
  2. Kult monster ja, har kikket på disse jeg også. Ja lillegull likte grisene kjempemye. Vi skal dit igjen ;) Ei fra jobben som eier de og hun bor bare 10-15 minutters gange fra oss. Perfekt! Hester har hun også, og hund, katt, kaniner og høns ;)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D