søndag, juni 12

Dobbeltvakt og pinsehelg

Track: Blue Foundation – Watch You Sleeping

I dag er jeg en slappfisk. Det gjør ikke noe, slik jeg har stått på den siste tiden.
Natt til idag måtte jeg jobbe. En smule ufrivillig. Ble oppringt rett før jeg skulle på kveldsvakt om jeg kunne gå 20 minutter ekstra fordi nattevakten ikke kunne komme før. Den opprinnelige nattevakta kunne ikke komme på jobb. Sa ja, og gledet meg til å bli ferdig. Lite ante jeg at jeg måtte bli på jobb til klokken 08.00. Det ble lange timer. Fra klokken 15.00-08.00. Hurra! Kan tro at jeg var irritert, sur, trøtt og lite snill da dagvakta kom på jobb. Jeg takket Gud for at jeg ikke hadde dagvakt selv. Trippelvakt liksom. Dobbeltvakt er ille nok. Gode penger, især siden det er pinsehelg. But still.
Nattevakta valgte å ikke dukke opp på jobb og heller ikke si fra. At det var en misforståelse tviler jeg sterkt på siden vedkommende visste at den skulle på jobb.
Måtte ringe husverten min og spørre om han kunne låse seg inn i leiligheten min og mate marsvina. Han gjorde det selv om han var redd for de. Redd for at de skulle bite altså. Da jeg kom hjem hadde de spist opp alt av høy og drukket opp alt vannet. Masse mat i skåla heldigvis og de ble glade for å få nytt vann og mer høy. :) 

Hele kurven med jordbær som jeg hadde kjøpt før jeg dro på jobb ble spist opp iløpet av natta og jeg heklet og er snart ferdig med et sommerskjerf som jeg begynte på i starten av kveldsvakta. Skulle ha kjøpt tre kurver med jordbær, de var gode. Måtte ringe til kontoret da jeg kom meg hjem og si at jeg hadde gått dobbelt og at jeg hadde lite lyst til å ta kveldsvakta ikveld. Damen sa hun skulle prøve å finne noen som kunne ta min vakt men om hun ikke fant noen måtte jeg belage meg på å ta ihvertfall deler av vakten selv. Trodde ikke det var lov med tre lange vakter på to døgn jeg. Flaksen var på min side og jeg slapp å dra på jobb. Sov skikkelig lenge og tror jeg blir å slite med å sove senere.

Satt ute tidligere ikveld på plenen med pledd, hekletøy og marsvina. Brukte overdelen på et bur slik at de ikke skulle stikke av. De er ikke vant med å være ute og kjenne på vind og sol og alle lydene ute så de ble litt skremte. De spiste likevel gress, og Patty spiste også løvetenner. Skal ta de oftere med ut når det er fint vær, da litt tidligere på kvelden når sola ikke er så sterk. Vil ikke at de skal få solstikk. Marsvinet til ei venninne av meg døde av solstikk. Derfor er jeg ekstra forsiktige med mine marsvin. Fikk også pakken fra Cavymadness med koseteppet. Selma fikk prøve først. Litt rart men hun la seg inni der og sovnet nesten av. Tror Patty blir å tisse i teppet. Hun tissa på meg og pleddet første dagen jeg hadde marsvina ute. Koset med Patty på pledde og så tissa hun. Snille marsvinet.

Har letet etter brillene mine i evigheter!
Fant endelig brillene mine. Bruker til vanlig linser men må avlaste øynene iblant. Hadde et ekstra par med briller men de var ikke like gode, liksom. Letet på bade, på soverommet, på kjøkkenet, i hele stua. Fant de ikke. Trodde de hadde falt ned i søppelbøtta på badet og at de nå var borte vekk. Ryddet ute i gangen idag og fant brillene under en haug med reklame. Kan tro at jeg er glad idag!
Under fredagens shopping kjøpte jeg denne vaskepulverbøtta som ser ut som en vaskemaskin! Den ser virkelig ut som en mini-vaskemaskin. Fordi jeg flere typer vaskepulver valgte jeg å ha alt i samme boksen siden den er så stor. En type pulver i en brødpose og en annen i boksen sin siden det var mye. Syns det er smart. Sparer litt plass. 30% avslag på Kremmerhuset var også digg! Mange butikker på kjøpesenteret hadde 30% avslag på sine produkter, pinsetilbud eller noe sånt. Herlig!

Koseteppe!
 Hentet posten idag siden jeg ikke rakk det før jeg dro på jobb. I postkassen lå denne! Herlig! Cupcakes! Skikkelig søtt! Ikke var det dyrt heller! :)

Selma <3
Hun liker å slappe av på fanget mitt, særlig gjemt under tepper. Dette koseteppet er derfor perfekt for henne! Tror Patty også vil sette pris på et slikt koseteppe. Kosehule:) Litt dårlig bilde fordi jeg hadde henne på fanget og kameraet er litt stort. :)

Hawaii-rose
En skikkelig fin blomst/plante! Kjøpte den på fredagen. Idag så jeg at rosene har åpnet seg. Sola har hjulpet skikkelig til, og det er jo en plante som liker sol. Jeg liker roser! :D

8 kommentarer:

 1. Hei søta!
  Så koselige med kosepose til svina :) Nydelig!

  Ønsker deg en herlig helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei!
  Gratulerer så mye som følger nr.100 hos meg. Om du sender meg adressen din, så skal jeg sende den en liten overraskelse som takk :)

  klem

  SvarSlett
 3. Så søte marsvin du har!
  så tøff den bokser var, den likte jeg virkelig!
  håper du får en fin dag og en flott ny uke!
  klem:)

  SvarSlett
 4. Kjempehyggelig at du vil være med på giveaway hos meg :)
  Det var jammen en lang jobbvakt du måtte på ja, kan tenke meg man er sliten etter en sånn!
  Har også kjøpt en Hawaii-rose, men den har ikke blomstret enda, så venter i spenning!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. Maia: Hadde en grei helg, var ute i sola med svina mandagen også og de koset seg:) Klem!

  Helene: Wow, takk! Har sendt deg mail:)

  Olea: Ja sant, de er søte små:) Boksen fås kjøpt på kremmerhuset, om du vil ha en sånn:) Takk for at du kom innom bloggen min:)

  Bekka: Bare hyggelig:) Nå har min hawaii-rose fått to roser og det er flere i vente! Gled deg skikkelig! Klem! :D

  SvarSlett
 6. Heisann!!

  Fine ting du har shoppet deg,den boksen var kjempe kul!!

  Gikk bra hos tannlegen i dag,glad det er en uke til neste gang:)Jeg Skulle nok vært deg der inne i dag siden du ikke er redd:)

  Ha en fin dag!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 7. Så pyton når folk ikkje stille opp. Det blir jo ektra lenge når en ikkje e innstilt på det liksom...

  Hørres ellers ut som ei fin pinsehelg da :o)
  Skikkelig likte minivaskemaskinen din ;o)

  SvarSlett
 8. Heisann:)

  Du vant det røde jordbæret i min gi-bort:) Fint om du sender meg en mail med fullt navn og adresse! ferratemexico@hotmail.com

  Sissel:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D