torsdag, juni 16

Positivt vs negativt

Track: Jeff Danna, Mychael Danna – America

Dagens positive ting:
- Super-overrasket over det som lå i postkassen min!
- Endelig sommerferie fra skolen. Sånn type offisielt! Har hatt fri fra skolen i en lengre periode da..
- Ferdig med siste eksamen! Tror det gikk sånn noenlunde bra!
- Laget perfekt sviskekompott, grei ertestuing og greie kjøttkaker
- Mamma dukket faktisk opp på min eksamen :D
- En i klassen syntes jeg var fin på håret, knis! Jeg er blitt mer komfortabel med kort hår nå som hårfargen også sitter bra.
- Patty tissa ikke på meg under dagens sofakos!
- Tilbud på frukt og grønt i nærbutikken
- Kjøp av nelliker som lyser fint opp i min stue


Dagens negative ting:
- Angst-anfall før jeg dro hjemmefra. Førte til oppkast og nervøsitet helt til jeg var ferdig med eksamen
- Bussen var forsinket med 10 minutter
- Klumper i brunsausen og halvsvidd klippekrans...

Har hatt eksamen i helse og ernæring. Var stressa pga tiden og tenkte meg ikke om da jeg lagde saus. Trakk en oppgave med matretter som jeg skulle lage. De to andre trakk noe helt annet og det luktet godt på kjøkkenet etter hvert som tiden gikk. Jeg skulle lage kjøttkaker i brun saus, ertestuing, klippekrans og sviskekompott. Ertestuingen tok kjempelang tid så jeg var flink som beregnet god tid til det. Kransen ble litt liten syns jeg og burde ha vært mer obs på den under stekinga. Glemte i ettertid å pensle den med vann og melk. Kunne fulgt min egen disposisjon mer slavisk. Sviskekompotten ble jeg veldig fornøyd med. Fikk ha to gjester så inviterte min mamma og ei venninne. Begge syntes det smakte veldig godt. Tror eksamen alt i alt gikk bra selv om angsten slo inn. Det er ikke lett når en fremmed sensor titter på deg hele tiden. Ikke at han var skummel altså.

I postkassen min dukket det opp en pakke fra Lykkelige Helene! Hun har en søt blogg og hun hekler også så da valgte jeg å følge bloggen hennes. Plutselig dukket det opp en melding fra henne om at jeg var følger nummer 100, og derfor vanket det en liten gave til meg! Pakken var ikke akkurat liten heller! Godt pakken inn i avispapir (som jeg tittet litt i etterpå) lå det to lyslykter for telys, med telys inkludert! Tror hun har dekorert det selv for det så litt hjemmelaget ut♥ Jeg elsker telys så for meg  var dette en perfekt gave:D Takk Helene!

Se, søta!

Sagflis på nesa og rester etter en oppspist løvetann...

Fine og rosa!

2 kommentarer:

 1. gratulerer med vel overstått eksamen. Jeg er helt sikker på at det gikk kjempebra :)

  Herlig med pakke i posten da! Nydelig!

  Vakre nelliker også :)

  Fortreffelig fredag til deg!
  Klem og smil

  SvarSlett
 2. Hehe, marsvin som ikke tissa på deg er en bra ting, ja... Gratulerer med overstått eksamen, kjipt når man blir så stressa men desto deiligere å bli ferdig!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D