mandag, juni 27

Borte bra men hjemme best...

Track: Owl City – Plant Life

Hytteturen er herved over men jeg håper på flere turer dit i sommer. Har jobbet en del med oppussing så nå ser også utsiden litt bedre ut. Et gammelt skur ble revet ned og utedoen ble tatt i bruk til ved. Har også malt utendørs og har fått maling i håret. Vil ikke klippe det bort så om noen har tips til malingsfjerning som skåner håret så skriv det i kommentarfeltet! :)

Som den stressa tullingen jeg bruker å være før jeg drar noen steder hadde jeg glemt å ta med minnekortet til kameraet... kameraet havnet i vesken min men uten minnekort ble det ingen bilder fra hytteturen. Valpen har vokst utrolig mye så det hadde vært fint med en oppdatering på hvordan hun ser ut nå. Tok et par videoer av henne med mobilen min da. Vi har trent litt på hverdagslydighet og har funnet ut at hun ikke er dum, bare veldig ufokusert og leken og eier null tålmodighet.
Vi har også sett på mange filmer på hytta. Ingen tv-signaler eller internett til hytta så vi dro og kjøpte mange filmer. Skrekktrillere er visst en slager. Filmen jeg likte best het Fragile. Vi har også sett After.Life, Observe and report, Bunny House, The Gravedancers og April fool´s day. Må si at den sistnevnte var den kjedeligste filmen, etterfulgt av Bunny House. Gamle leiefilmer får man for en billig penge. Hekling har også forekommet samt bursdagsplanlegging for gamlingene. Tenk, de blir 50 år i år! Det er helt utrolig. Sykt gammelt. Jeg føler meg gammel jeg også!

Marsvina har hatt det fint hos min lillebror. De har bodd i et litt mindre bur i nesten en uke. Er hjemme en dag før jeg egentlig skulle komme hjem. Gjør ingenting for jeg har både savnet svina, senga og internett. Har brukt telefonen min til å holde meg oppdatert på facebook men det er ikke det samme når jeg ikke kan spille mine spill. Senga på hytta er liten, gammel og knirker. Fått årets første myggstikk på hytta og det klør! Liketil fått et myggstikk på ene tattoveringen min. Tør ikke klø der for jeg er redd jeg ødelegger tattoveringen. Tenker på å ta en piercing til uka forresten, knis! :) I år blir det ingen nye tattoveringer har jeg bestemt men mulig det blir litt mer blekk tilknytta en annen tattovering for å gjøre den mer komplett.

Jeg og valpen har gått noen lange turer. Lørdagen bestemte jeg at vi gikk til en gård jeg har vært på før. Ville se om hestene sto ute. På veien dit kom det plutselig en stor hund, antageligvis en golden retriver. Våt i pelsen, bjeffa litt og markerte seg på veien. Snuste på valpen og lot oss være. Snuste også på meg og logret med halen. Ble litt redd siden han var løs og stor. Valpen ville bare leke, etter å ha hilst på han men det ville visst ikke han. Så ble han kalt inn av sin eier og jeg kunne fortsette turen. Lukten av ku-møkk slo meg i nesa og valpen luktet mye. Gårdeiers hund (stor men snill!) bjeffa oppi skogen konstant og hestene sto inngjerdet ved veien. Valpen reiste bust og boffa på de. Høylytt bjeffing fikk hun ikke lov til så det ble litt rykking i båndet. Hestene er hundevante så de brydde seg lite om en liten valp og kom mot oss. To av hestene kom og hilste på meg. Skikkelig fine hester. Hadde jeg kjent eieren ville jeg spurt om jeg fikk ri på hestene. Store og skumle men fantastiske dyr.
På en annen tur møtte vi på en rev som løp over veien. Valpen har jaktinstinkt så hun ville jo løpe etter reven. For henne er fugler, lemen og mus verdt å løpe etter. Også folk som sykler. Derfor har hun de siste dagene stått masse i bånd, noe hun ikke liker. Hadde hun kommet på innkalling hver gang så har det vært lettere å hatt henne løs men hun er som hunder flest, hører på det de vil høre.

En grei hyttetur med andre ord. Nå har jeg en del ting å gjøre hjemme, som rydding og vasking. En magisk rydde-alv hadde vært å foretrekke... :)

2 kommentarer:

 1. Såå kos med hyttetur da :) Høres ut som du har slappet av godt og kosa deg!

  Ønsker deg en fortreffelig mandagskveld:)
  Smil og klem

  SvarSlett
 2. Høres ut som en deilig hyttetur!
  Tomatsalaten kan du improvisere vettu, og bruke akkurat det du liker!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D