mandag, juni 27

Marsvinblogger

Er forresten blitt bitt av marsvinblogger! Mange av de drives av småjenter mellom 11 og 15 år men det gjør ikke noe for mange er flinke til å skrive, legge til bilder og gi tips. Har derfor slengt meg til i en fotokonkurranse der en av reglene er at jeg må lage et innlegg om konkurransen. Here we go!

Jenta heter Camilla og har bloggen Camillas Paradis. Mange søte marsvinbebiser for tiden. Linken til konkurransen finner du her. Denne gangen er temaet "I full fart". Du kan delta med alle slags dyr: fugler, fisker, gnager, kanin, ilder, hund, katt osv... Ja, alle slags kjæledyr så lenge det er ditt!
Jeg deltar selvsagt med svina mine.


Riktignok et gammelt bilde men Patty er absolutt på full fart mot matskåla. Egentlig er begge to det men jeg syns at Patty (til høyre) ser mest fartsfyllt ut. Jeg er hvertfall med og håper mitt bidrag til konkurransen er godkjent. :)

6 kommentarer:

 1. Takk for koselige ord inne hos meg! :)
  Lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 2. Bildet ditt er godkjent!
  Takk for bidrag og lykke til i konkurransen!

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig hilsen! Ønsker deg også en herlig kveld!

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Om ikke fuglen på bildet min er så fin, så er den i alle fall våt!!

  Vi fikk marsvin for 1,5 år siden og ikke ante jeg hvor mye selskap det var i et slikt lite dyr. Sjarmør i pels!! Du kan lese og se bilder av marsvinet Luke HER om du vil!!

  SvarSlett
 5. Hei høpp!!

  Herlige små sjarmtroll:)

  Lykke til i konkurransen:)

  Ha en fin morgen dag:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Linda, HildeM: Bare hyggelig! :D

  Camilla Elise: Bra! Satser på å vinne jeg:)

  Petunia: Ble kjempeglad over å se at Luke koser seg hjemme hos deg! Ser gjerne flere marsvinbilder. Tror ikke jeg blir lei det. Herlig at kattene og hunden har tatt til seg det lille svinet. Ett marsvin er lettere å temme enn to stk så det kan være derfor at Luke koser seg med de andre dyrene. Ville aldri sluppet en katt eller hund i nærheten av mine svin med mindre jeg ikke stolte veldig på dyrene. De har hatt nærkontakt med Laika men hun var reddere enn svina. Mine svin tror de blir spist opp. Skremmer hverandre. Nok om mine svin... ble hvertfall glade av bildene så nå er hjertet mitt full av glede. Takk Petunia! ❤

  Hobbyvimsa: Takk takk! Vet jeg får en bra morgendag. Ønsker deg det samme! :) Klemmer!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D