mandag, januar 31

Just awesome♥

Track: Ellie Goulding – The Writer

Bursdagsfeiringen min på torsdagen var awesome! ♥ Dro til konsertlokalet alene, og var blitt litt kø allerede før innslipp. Kom meg inn, hang fra meg jakken og vandret litt rundt. Kjøpte meg en drink og satt med noen jeg har jobbet med før og hilste på noen nye. Så flere kjente i lokalet og ble overrasket, så jeg gikk ned til scenen hvor en venn sto. Der fikk jeg hilst på flere nye folk, og jeg gjorde det lurt i å gå dit så tidlig for folk kom og stilte seg opp rundt scenen. Konserten startet omsider og jeg sto helt fremst! Det skulle jeg angre på senere, men før det så nøt jeg konserten og sang med (som så mange andre). Ble varm i ♥ mitt når favoritten i Kråkesølv sang. Var helt fantastisk følelse av å stå der på min egen bursdag. Folk begynte å presse på mot slutten og de hoppet i takt med musikken. Bandet tok helt av mot slutten, faktisk så mye at mikrofonstativet falt ned på hodet mitt... var det jeg mente med anger. Det gikk fint med meg, men verre for venninnen bak meg som fikk mikrofonen rett på nesen. Kråkesølv leverte og alle storkoste seg:)

Etter konserten solgte bandet merchandice, og en venninne av meg sto sammen med bandet for å passe på (hun var på jobb). Gikk dit for å få signert cd-plata, og venninnen min sendte meg slengkyss og ropte "gratulerer med dagen!!". Andre folk så på meg og gratulerte meg med dagen. Jeg fikk bursdagsklemmer fra slitne Kråkesølv-gutter, signaturer på cd-plata og siden jeg hadde bursdag fikk jeg lov å være med backstage! Var helt fantastisk! Fikk pratet litt med alle i bandet, men de fleste guttene hadde drukket litt øl og vin etterpå og var heller interessert i det å sitte med andre som drakk. Siden jeg skulle på skolen bare timer etterpå valgte jeg å ikke drikke. Fikk likevel pratet litt med andre folk. Likte spesielt godt samtalen jeg hadde med en kar i bandet (han var sliten etter konserten og valgte å ta det rolig) om musikk, drømmer, Nordland og andre fine ting. Skikkelig hyggelig kar. De andre synes jeg ikke er så kule lengre fordi de virket litt overlegen, men kan også være at jeg har dyrket de på rosa skyer av musikk og tenkt at alle var fantastiske. Likevel, de er alle flinke musikere, det er det ingen tvil om. Er glad for at jeg dro på konsert og fikk oppleve alt dette! :D Bursdagsdrømmen gikk i oppfyllelse!

Planer for uken er å dra på middag til en venninne imorgen, og på onsdag mellom skole og korøving blir det kafé med en annen venninne. Hun har forresten nylig hatt bursdag, men hun har ikke fått noe bursdagsgave enda. Ting har gått i ett. Noen som har forslag til fin gave som f.eks kan lages og ikke koster så mye? Hun fikk et perlesmykke i julegave, er det da kleint å gi henne et armbånd? :)

6 kommentarer:

 1. hei du! for å svare på spørsmålet ditt. Så har jeg allerede skrapet av flere lag med gammel maling, i alle mulige stygge farger.
  Jeg synes treverket var så pent, så forelåpig laget jeg en svak beis av hvit maling. Hva jeg gjør etterhvert er jeg søren ikke sikker på. Takk for at du stakk innom. :)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Gratulerer med dagen som var! Høres ut som om du har hatt en vidunderlig feiring :-)
  Kos deg videre resten av uken.
  klem

  SvarSlett
 3. Hei!! Du er trukket ut som vinner på min give away. Mer info på min blogg!!!

  SvarSlett
 4. For en fin bursdagsfeiring!!

  Nope, et armbånd er da PERFEKT. Ikke kleint at all, rather the opposite! Du er snill, du! Heldig venninne!

  SvarSlett
 5. Så kjekt å hørra at du hadde ein så fin bursdagsfeiring :o)
  Hørres verkelig ut som ein drømmebursdag ja!

  SvarSlett
 6. Grattis med dagen som var! Skjønner godt du lever lenge med den dagen godt i minnet. Sånne opplevelser skal lagres godt. :)

  Verre med skoleopplevelsen da, men blås det bort til neste gang. Merkelig hvor frekke folk kan få seg til å bli..
  Hybelkaniner formerer seg fort ja, og jeg kjenner igjen marsvinakseleringen når ting blir kummelt. Rare, gode dyra sine.. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D