mandag, januar 24

Prioriteringer...

Track: Saybia – Come On Closer

Hva er det første du gjør når du kommer hjem fra en lang dag med skole eller jobb og kafébesøk? Slenger du deg ned på sofaen og skrur på tv´n og sjekker ansiktsboka? Var det jeg følte for å gjøre aller mest siden jeg var totalt utslitt etter lang dag på ungd.skolen og deretter et koselig kafébesøk med en venninne. Neida... rekkefølgen var:
- sette på en maskin med klær
- sette matvarer på plass
- kutte opp grønn paprika og gi til Patty og Selma
- ta oppvasken
- vaske benken
- sortere søppel
- skrive klagemail til elkjip (jepp!) og posten
- lage kveldsmat
Then, relaxing...

Nå må jeg bare henge opp klærne, føre fravær på elever som ikke møtte opp til timen min idag, mate marsvinene (som forresten spiser konstant og maser om mat konstant), gjøre meg klar for sengen og så slenge hodet mitt på min gigantiske pute.
Nevnte jeg forresten at jeg er slepphendt og klumsete idag? Har mistet mobiltelefonen min på gulvet hvertfall 3 ganger idag. Stakkars elektroniske kretser, eller noe sånt. Kan ikke være sunt for telefonen å miste den i gulvet fra sofahøyde.

Forresten, hva gjør man når man har melk som gikk ut dagen før, ferdig-grillet kylling, grønnsaker og en hel dæsj med potetmos? Jo, man lager potetmosgrateng-greie med grønnsaker og kylling og litt ost på toppen. Smakte helt greit som en kombinert middag og kveldsmat. Ble masse igjen, så da har jeg middag til imorgen. La potetmos med grønnsaker (kokte grønnsaker først og blandet i potetmos for å slippe mer oppvask) på bunnen, kylling og så potetmos igjen før jeg dekket på med ost. Litt i ovnen og vips. Ikke så mye oppvask heller fordi man bruker en ildfast form og en kasserolle og plastskje. Supert for en som person som ikke liker å ta oppvask.Må bare dele en siste ting. Bussturer kan være kjedelige, spesielt om de er lange eller når man er trøtt. Har for øvrig skrevet om bussturer før i tidligere blogginnlegg. I dag fant jeg ut at jeg skulle se på trærne. Alle trær var dekket med hvit, fin snø og lyssatt av gatelysene i vintermørket. Er ikke så lyst halv ni på morgenen. I morgen tenkte jeg at jeg skulle fokusere på lyset. Alle mulige plasser gatelyset treffer snøen, kriker og kroker på samme ruta. Jeg har enda 5 uker igjen med praksis, noe som gjør at jeg kan gå lei. Da er det fint at man kan fokusere på én ting og se hva slags fine ting som dukker opp. Er kanskje rar, men det er bare sånn jeg er.
Bildet liknet litt på utsikten jeg hadde fra bussen idag. Snø på trærne, snø på bakken, snø på biler. Sukk. Googlet bildet jeg. :)

6 kommentarer:

 1. Hei høpp!!!

  Ja søstrene grene har mye fint,kanskje det kommer opp i nord snart også,tror bare det er to butikker her i sør,men de kommer sikkert med flere..Mitt første besøk på søstrene var i år 2000 i Ålborg,Danmark.Så det tok mange år før den kom til Norge.Får håpe dere også snart får gleden av den kjeden..

  Ha en fin tirsdag!!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Ane eg ein ny liten gnist? :o)

  Håpe du ikkje tok min forrige kommentar ille opp.
  Det var verkelig av heile mitt hjerta godt meint ser du.

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri hatt den luksusen at jeg kan slenge meg på sofaen etter jobb. Når jeg kommet inn døra hjemme er den en liten frøken som er så glad for å se meg at halen hennes logrer i 100. Da bærer det rett ut på en times rusletur før vi kommer inn igjen og alskens huslige syslet skal fikses :-)

  Jeg skjønner at du ikke er glad i å ta oppvasken, jeg er helt allergisk jeg :-) hihi!


  Nydelig bilde :-)
  klem klem

  SvarSlett
 4. Hobbyvimsa: Det gjør ingenting om Søstrene Grene ikke kommer til nordnorge, for jeg blir nok til å flytte på meg etter studiet. Trenger litt forandringer:)

  Namaste: Liten gnist? Nei, egentlig ikke, for selv om jeg har skrevet litt "triste" innlegg i det siste så har jeg ikke vært trist. Måtte bare få det ut! :) Tok det så absolutt ikke ille opp ;)

  Maia: Noen syns kanskje det er luksus å kunne slenge seg på sofaen etter jobb/skole, mens andre syns det er luksus å bli møtt med en logrende, glad hund når man kommer hjem! :) En hel time med gåtur rett etter jobb? Den bikkja der har virkelig luksus! ;) Jeg er kjip når jeg har hunder her, for når jeg kommer hjem så er det en liten luftetur på rundt 20 minutter, for så avslapping på sofaen. Senere, etter middag og sånn så blir det en lengre tur:)

  SvarSlett
 5. Kjente plutselig at du trengte kanskje den ja :o)
  Det var deg eg lagde den te, og nåken gonger e det faktisk tanken som teller ;o)

  Godt å sjå at du ser lyst på det og egentlig "barra" trengte å få det ut. Anbefale at du prøve å bruke det som eg foreslo da :o)

  Ha ein finfin kveld og resten av veka og videre

  SvarSlett
 6. Deilig vinterbilde som lyste opp i det mørke. Elsker jo å ta bilder selv, og det å sitte å virkelig se detaljer utenfor bussvinduet er bare deilig. Tømme hodet og la tankene fly..

  Gratulerer så mye med awarden og gaven fra Namaste! Hun er bare en av de herligste sjelene på kloden. Omsorgsfull og fin. Javisst var det riktig at den kom til deg. Håper du har satt den på en plass der du ser den hele tiden, og virkelig tar inn budskapet. Det er helt rått, og sånn man skal tenke. Bruk den for alt den er verdt! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D