onsdag, januar 26

I´m a fucking queen og jeg har snart bursdag!

Track: Kråkesølv – WaldemarKobling
Sitter her og mimrer. Ligger langflat i sofaen med macWilly på fanget. Min lille godgutt, vinduet til hele verden. Vi hører musikk på spotify.
I morgen har jeg nemlig bursdag og ville finne noe musikk som passet for anledningen. Siden jeg og Mozart ble født på samme dato hadde jeg lyst å finne noe Mozart-musikk. Han er en av mine forbilder innenfor musikk. Fant noe klarinettmusikk han har komponert. Fantastisk! Jeg mimrer tilbake til tiden da jeg var dugelig god til å spille klarinett. Da hørtes jeg litt sånn ut (trykk her), og det var en fin tid. På den tiden gikk jeg på musikklinja og øvde nesten hver dag og hadde klarinettimer en eller to ganger i uka. Da jeg gikk ut av musikklinja måtte jeg øve mer på teknikk i fingrene (det skal litt kontroll og hurtighet til for å være skikkelig god) samt bare litt generelt teknikk. Det har jeg jo ikke gjort. Jeg har latt meg selv forfalle. Var utrolig fint på den tiden selv om det ikke føltes slik da. Musikk hele dagen, synge i kor, spille i storband, spille i orkester, hørelære, høre på de andre flinke musikerene, arrangering og komponering... savner den tiden. Det verket som jeg har linket til har jeg faktisk spilt selv.

Som vanlig tittet jeg i postkassen min, tenkte at det bare lå reklame der. Helt nederst lå en konvolutt med navnet mitt på. Tenkte at det kanskje var noe jeg hadde bestilt fra nettet men samtidig var det litt for tidlig å få det nå. Kastet meg over konvolutten og ble paff da jeg åpnet den. Selveste Namaste hadde gitt meg denne. Helt fantastisk! Hun følte at jeg trengte den, og det gjør jeg iblant. En påminnelse. Queen of fucking everything. Tusen takk!

Har blitt litt paff generelt denne uka. Støtte, tips, gode ord på kommentarene fra folk. Slik vokser jeg på, inni hjertet mitt. Hadde ikke forestilt meg at folk var så hyggelige og greie. Det er nemlig ikke alltid at folk er det, det opplever jo alle iblant.
Har hatt kjempevondt i hodet mitt idag. Kroppen har vært vond og ekkel. Fikk lov å droppe et møte på praksisskolen og dra hjem. Det var det beste jeg hadde gjort. Kom hjem, stjal Selma fra buret, satt henne på skulderen, skar opp paprika og la meg i sofaen med Selma på brystkassa. Hun spiste paprika og koste seg. Jeg holdte på å sovne. Klorte meg i trynet gjorde hun forresten også. Snille marsvinet. Gikk og la meg i senga på et rom uten varme. Sovnet i frossen tilstand men våknet to timer senere i varm tilstand og en hodepine som nesten var borte.

I morgen blir det feiring. Blir hele 23 år. Skal som nevnt tidligere på Kråkesølv-konsert. Satser på at formen er bedre. Uansett så skal jeg på den konserten. Kan forresten være at dette bloggtracket er blitt gjentatt. Det bryr jeg meg ikke noe om, for sangen er veldig fin. Har drømt om å få synge den med bandet. Sukk. Drømmer er fine å ha.

4 kommentarer:

 1. Næmmen, grarulera så masse med dagen!!!!
  Det passte jo skummelt godt :o)

  Ha ein strålande dag snuppa!

  SvarSlett
 2. HIPP HURRA FOR DEG!! Gratulerer med dagen <3<3<3 Håper konserten blir bra, at hodet er bedre og at du får en kjempefin bursdagsfeiring!

  SvarSlett
 3. Mozart er jaggu meg en fining. Har du spilt det der altså? Imonerende. Virker så kjekt å være flink på instrumenter.
  Namaste er jammen meg ei flott dame! Hun "ser" folk, virker det nesten som.
  Lykke til med dagen, og kos deg på konsert!

  SvarSlett
 4. Takk Namaste og Dinosau! :D Ble fin bursdag! :D

  Janet: har spilt det der ja! Var imponerende, men nå må jeg øve lenge for å komme opp på et slikt nivå igjen.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D