mandag, februar 7

Pusterom

Track: Bitter:Sweet – Dirty Laundry

Endelig pusterom. Tid til å blogge litt. Burde egentlig sovet nå, tar meg tid likevel. Helga har gått bort på jobbing, klesvask og oppvask. Sovet, våknet og sovet mer før vaktene denne helga. Kjenner jeg er litt sliten. Vært på skole og jobb sammenhengende i 14 dager nå. Ingen helg eller fri innimellom. Selv om det er mandag så er det likevel snart helg igjen.

Har vært på en utrolig koselig bursdagsmiddag hos en venninne. Hun var hemmelighetsfull angående middagen, og jeg koste meg når resultatet kom. Mango chutney med kylling, servert med ris og salat. Kjempegodt! Etterpå så vi en film som jeg ble litt irritert på. Klippingen var grusom og musikkbruken var bare merkelig. Bra musikk, men alt for mye på kort tid. Hun bor forresten sammen med en annen venninne av meg, og jeg fikk sweet hearts og belgisk sjokolade i bursdagsgave hos henne. Onsdagen var jeg på kafé og det var også veldig trivelig. Vi satt der så lenge at jeg glemte av tiden og kom forsent til korøvingen. Var godt å begynne på igjen. Fikk utlevert ny sang, bred dine vingar eller noe sånt, og jeg fikk synge førstesopran-stemmen. Er til vanlig andresopran. Fredagen var det duket for noe kor-greier på universitetet med sang og moro. Denne gangen glemte jeg også av tiden (sovnet på sofaen) og mistet en buss. Ventet på en annen buss men den rakk jeg ikke fordi jeg var så treg. Derfor litt flaut å komme på koret 30 minutter forsent og si at jeg mistet to busser. De lo litt, og så ble alt bra igjen.

En litt roligere uke foran meg, og jeg skal puste. Kanskje prøve å lage litt musikk igjen. Kanskje sy noe fint. Rydde i leiligheten. Er blitt rot igjen og hybelkaninene blir bare flere og flere. Marsvinene mine lager det fint på gulvet for hybelkaninene. Patty og Selma blir nemlig redd seg selv eller noe og løper inn i huset sitt så fort at de spøler sagflis ned på gulvet. Vet de blir litt redde når jeg lager store bevegelser i sofaen, men når har jeg ikke gjort særlig når jeg først har vært i sofaen. Rare, fine teitingene mine:)

1 kommentar:

  1. Høres ut som en fin og sosial uke!!

    Jeg visste ikke at du lager musikk??? Så utrolig spennende! Du må være utrolig kreativ og multitalented!!! Ha en fin og roligere uke!

    Patty og Selma høres nydelige ut :-)

    Stor klem fra meg

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D