mandag, oktober 18

Wow!

Track: Aqua – My Mamma Said

Wow! Jeg klarer bare ikke å komme over det, for jeg er så utrolig glad akkurat nå!
Ble ferdig med hjemmeeksamen sånn rundt klokken 03 natt til idag (mandag), så nå skal jeg bare sjekke at alt er som det skal før jeg skriver det ut og stikker på skolen for å levere den. Blogginnleggets track hørte jeg mange ganger på mens jeg skrev eksamen, den er fin.


Gikk gjennom min faste "sjekke nettet"-runden min, der jeg blant annet sjekker mail. Der så jeg til min store overraskelse at det er mange kommentarer til bloggen min. Gikk innom bloggen, og da sto det blant annet i kommentarfeltet at jeg hadde vunnet på
Namaste sin give away! Jeg må bare si det igjen: WOW! Hadde jeg aldri trodd for å være helt ærlig.
Dette er en av bloggene jeg nylig har besøkt, gjennom en blogg til en annen. Gøy å dra på slike vandringer, og noen ganger er man heldige og finner koselig folk også. Bare digger jenta bak bloggen, for hun skriver på en herlig dialekt, og jeg elsker dialekter! I honestly do! Lever meg sånn inn i det som blir skrevet på dialekt, i motsetning til bokmål. Foretrekker likevel å være litt profesjonell i blogglandia slik at alle forstår hva jeg skriver og man kan jo unngå en hel del misforståelser på den måten. Sjekk bloggen hennes ut da vel, skikkelig retro-farger og mange fine kreative arbeider!

Søndagen gikk mer eller mindre ut på å skrive på hjemmeeksamen min i drama. Med vel gjennomført arbeidskrav i modul1 så håper jeg nå at jeg får en grei karakter på eksamen min slik at modul1 ikke ble helt bortkastet. Har så lite konsentrasjonsevne for tiden at det var helt utrolig at jeg klarte å bli ferdig. Jeg skrev litt, innom nettet, skrev litt til, sjekket til marsvinene, skrev noen setninger, satt på klesvask... sånn gikk det. Var blant annet innom den fine nettbutikken Epla, der folk som driver på med håndtverk kan selge det til folk som vil ha. Kjøpte to ting, og den ene tingen jeg kjøpte var ørepynt med den fine tittelen Engler daler ned i skjul - rampete engleøredobber til snille jenter. Fikk mail på kvelden at betalingen var mottatt og hun skulle sende det i posten idag! Får det med andre ord til uka. Damen som lager disse tingene er skikkelig søt, og du finner produktene hennes her.
Burde ikke ha kjøpt noe siden jeg burde ha spart pengene til jeg drar til Murmansk, men klarte ikke å mostå fristelsen. Led meg ikke inn i fristelsen, jeg klarer fint å gå dit selv. :) Har f.eks et par briller jeg burde ha oppdatert litt, kjøpt en ny pakke med linser... men neida, pynt til ørene det må jeg absolutt ha. Fin trøst om ikke annet. Bildet er tatt fra nettstedet.

Siden søndagen ble som den ble glemte jeg pappas bursdag! Tenk det! Han ringte meg liketil for å spørre meg om jeg visste om noe greier hjemme, og jeg kom altså ikke på at han hadde bursdag. Skal ringe han senere og beklage. Sånn kan det gå når man bor alene og er zombie for tiden. Nå: glede meg mer over premien fra give awayen og levere eksamen.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med premie hos Namaste!!

  Kjekt at du vil være med på min Give Away også.

  Ha en flott dag videre. Det regner jeg med at du har siden eksamen er levert;)

  SvarSlett
 2. Måtte skriva her og eg då vettu :o)

  Takker for rosende ord, det varme vettu.

  Må og sei at eg fekk sjokk når det plutselig var du som vant som du forsto, hihi :o)

  Du trengte nok den tenke eg. Og eg har vunne sjøl, så eg kjenne te den gleden. Det e jo nesten det samma ka en vinne ;o)

  Ha ein superfin dag videre søta!

  SvarSlett
 3. Takk Hegeslilleboble! :)
  Klart, jeg blir med jeg, tenk om jeg vinner flere ting?! :D Jepp, eksamen ble levert den i god tid før!

  Namaste, alltid koselig med kommentarer fra deg. Skjønner at det var litt sjokk, tilfeldigheter liksom. This was ment to be! :)

  SvarSlett
 4. Så hyggelig at du fant bloggen min så jeg kunne finne din - og koselig at du vil være med på giveawayen min!
  Gratulerer med premien hos Namaste - så gøy :)
  Deilig å ha levert eksamen kan jeg tenke meg - nyt resten av kvelden!
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 5. Å huffda.. Må ikke glemme bursdag (sa jeg som må få påminnelse om alt og alle..). Håper du fikk ringt han etterhvert. :)

  Grattis med vinnerlykke hos Namaste! Hun er virkelig en herlig dame ja, både i virkeligheten og her i blogglandia. Skjønn og ekte. :)

  Høsthilsen fra Huldra som fyrer hardt i ovnen i dag. *brr*

  SvarSlett
 6. Glemte jo å svare på det du spurte om.
  Nei, det er dessverre ikke meg som er Huldra i Epla butikken. :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D