torsdag, oktober 14

Kald postmann

Track: Cold Mailman – Exploding potion of home

Jeg er forelsket i musikk. Av og til blekner forelskelsen litt, det blir litt mer stille. Plutselig oppdager man kjærligheten igjen, i form for nye toner, nye melodier, tekst og tekstur. Bloggtracket denne gangen er fra Cold Mailman, et band fra vakre Bodø. De har gitt ut plate, og Spotify var snill og la ut plata deres der. Jeg skal kjøpe plata, elsker låtene. Exploding potion of home er en vakker låt. Den falt inni hodet mitt, enkelt, vakkert, sårbart. Elsker melodien. Digger introen.

I helga som var så dro jeg på hytta med mamma, gubben og bikkja. Det var mye arbeid der, som resulterte i vond rygg. Heldigvis gått over nå. Hammer og brekkjern er koselig på en lørdags formiddag. Fikk også kjøre bil. Det må sies at jeg ikke har kjørt bil på flere måneder. Det gikk ikke så bra i begynnelsen med tanke på clutch og sånn, men plutselig var det problemet borte. Du vet, når du først har lært deg å sykle så kan du det selv om du ikke sykler på lenge. Slik er det med biler. Hver bil har sitt punkt når det kommer til clutch. Husker ikke hva det heter, men de som kjører bil skjønner hva jeg mener. Jeg kjørte i mørket, mitt mareritt. Det er mørkt, man får litt klaustrofobi siden mørket omfavner en og man ser ikke mye. Jeg klarte det likevel. Stolt.

Hjemmeeksamen går ikke så bra, og heller ikke planen om å legge seg nøyaktig 23.00 ikveld. Tenkte at en god natt søvn ville hjelpe på konsentrasjonen. Nå er klokka mer.
Har så mange tanker. Noen ganger skulle man ønske at noen bare kunne spørre meg hvordan jeg egentlig har det. Og lytte. Respondere. Men nei, alle er for opptatte med sitt. Ikke rart jeg sloss med ulver i drømmene mine. Bjørner også. Med brekkjern, jeg, handysuperwoman. Ikke de eneste dyrene jeg sloss med i drømmene mine. Noen som kan drømmetydning?
Nevnte jeg at vinteren har kommet til Tromsø? Ikke det? Okei, men helt sant.

5 kommentarer:

 1. Heisann!
  Kjekt at du ville værr med på Give Awayen min da!
  Hadde vore flott om du hadde skreve kommentaren under selve Give Awayen, så eg ikkje glømme det ut når det e trekning :o)

  Fin blogg du har da! Antar du fant meg gjennom Susi då ;o) Hu e flink altså!!!! Eg har bestilt et maleri av henna faktisk - portrett av hunden vår i samme stil som premien hennas :o)

  SvarSlett
 2. Hei! Ja, jeg burde nok skrevet det på selveste innlegget, regner med at jeg ikke var helt med siden du har en så fin blogg. Kan gå inn å skrive på nytt da, knis!

  Bra du liker bloggen min da:) Jepp, fant deg gjennom Susi, finner mange flotte blogger gjennom hennes blogg for å si det slik! :) Å, portrett av hunden din, i Susi-stil? Blir vel knallbra! Du må love å ta bilde av maleriet og legge ut på bloggen din når du får maleriet!

  SvarSlett
 3. Hei igjen :o)
  Det var godt du fekk kommentert "rette plassen", tihi :o)

  Takk for tipset om at du hadde svart meg her. Eg pleie å svare på den andre sin blogg eg, men kan jo værr greit å svare begge plasser ;o)

  Glede meg te Susi får tid te å male bilde, og sjølsagt ska det med på bloggen!!! :o)

  Likte forresten veldig godt "dagens sitat" og trur rett og slett eg må låna det.

  Det e sant som du seie at en av og te sku ønska at nåken spurte om kossen en verkelig har det. Viktigheten av å bli sett e generelt undervurdert trur eg. Eg lure veldig på kossen du egentlig har det, så send meg gjerna ein mail. Av og te kan det værr godt å få det ut te fremmande vettu :o)

  jeo74@msn.com

  Finfin søndag og ny veka, og lykke te med hjemmeeksamen! Det går nok så bra ska du sjå :o) Plutselig løsne det vetu :o)

  SvarSlett
 4. Jammen meg blei det du som vant hos meg snuppa!!
  Du får nesten senda meg mail uansett du då vettu ;o)

  SvarSlett
 5. Så kjekt du vil være med på min Give Away og at du vil følge meg videre.
  Synes også det er så kjekt med give away, for da finner mange veien til meg og jeg finner veien til dem. Som med deg.
  Synes du har en nydelig blogg, så her kommer jeg tilbake.
  Ser av kommentaren her at du har vunnet, gratulerer så mye!!!
  Ønsker deg masse lykke til med hjemmeeksamen.
  Ønsker deg også en fortsatt fin søndag.
  Klem Mio

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D