torsdag, oktober 21

Stress

Track: Röyksopp – The Alcoholic

Har ikke fått blogget noe siden mandagen, selv om jeg har hatt lyst til å blogge hver dag nå. Det har vært svært hektisk, og jeg sovna faktisk av på sofaen noen timer da jeg kom hjem mandagen etter å ha levert eksamensoppgaven. Samme skjedde etter skolen tirsdag, men da var jeg også sammen med ei venninne som tok tattovering. Hun tattoverte muldvarpen fra barne-tv bak på skulderen sin. Det ble ganske stilig! Onsdagen var jeg først på skolen, stresset hjem, ryddet og dro til universitetet for å treffe koret mitt. Var helt utslitt da jeg kom hjem at jeg fikk blackout foran pc´n og våknet 00.50. Jeg skulle bare sjekke et par småting og så legge meg. Det er helt sikkert ikke normalt i det hele tatt .

Akkurat nå sitter jeg her med en nysgjerrig gammel hund. Jeg vurderer faktisk å adoptere han, men har ikke blitt forelsket enda. Det synes jeg er viktig i starten, at man virkelig har lyst. Får se hvordan det går imorgen. Han blir 15 år i januar og er en blanding mellom japansk spisshund og border collie. Han er dermed svart og hvit med noen prikker på beina, og i samme størrelse som spisshunden. Border collien er litt større nemlig. En eldre herremann, men noen ganger må man gjøre slikt for andre, både mennesker og dyr. Det som er litt trist er at hvis jeg ikke vil adoptere han så blir eierne til å avlive han, siden han er så gammel altså. De kan ikke ha han selv mer. Fant han gjennom dyrebeskyttelsen faktisk. Skal legge ut noen bilder iløpet av uka, har tenkt på det lenge. Da kan jeg også legge ut et bilde av Scruffy, som han heter.

Har fått det jeg bestilte over nettet, altså ørepynten og smykket. Jeg er fornøyd med de, og hun som sendte over englene hadde visst hatt en så fin dag at hun sendte meg et ekstra par øredobber! Kjempekoselig! Hun hadde også lagt til en hjerteformet lapp inni pakken med noen koselige ord på.

3 kommentarer:

 1. Uff da, hørres ut som ei slitsomme veka :o(
  Det tar på med sånne eksamener altså! En blir liksom heilt utlada ittepå. Du får trøsta deg med at det tar tid å komma seg itte ein sånn påkjenning. Tør å påstå at det andra du beskrive og e heilt normalt. For meg jaffal ;o)

  Ser du har fått te å linka te Give Awayer og! Bra!

  Har fått sendt pakke te deg i dag, så då e den nok ikkje så langt unna tenke eg :o)

  Og forstår dilemmaet med hunden, men det ska faktisk kjennas rett ut for DEG. Du må prøva å ikkje tenka på at han evt må avlivast hvis ikkje. Eg trur faktisk at eg hadde valgt ein yngre hund i tilfell, som kan bli følgesvenn ei stund liksom. Me fekk oss ein hvalp i påsken og angra ikkje altså. Men som sagt; DU e den viktigaste i DITT liv! :o)

  SvarSlett
 2. Takk for fine ord Namaste! :)
  Du mener det er normalt med litt blackout på kvelden? Hmm...

  Ja, har fått til å linke til give-aways, takk for hjelpa! <3

  Gleder meg til pakken!

  Helt klart, som en ordentlig følgesvenn i livet ville jeg også valgt en hund, men jeg er en sucker for dogs, og vil gjerne hjelpe alle sammen om jeg hadde hatt plass. The doglady from Norway! LOL! Har jeg mulighet så hjelper jeg gjerne en eldre hund, akkurat som yngre, hunden kan være fantastisk uansett.
  Hvordan rase har du anskaffet deg? :)

  SvarSlett
 3. Synes også det høres ut som du har hatt en slitsom uke.

  Det med hunden er ikke lett.
  Har selv en skjønn liten vovs på 2 1/2 år, da vi var og så på henne og søsknene hennes var det hun som valgte oss. Og ja, vi var "solgt", hun er bare så skjønn og er vår store hverdagsglede. Hun er blanding mellom flere raser.

  Du må gjøre det du synes er best for deg.

  Ønsker deg en fin torsdagskveld.
  Klem fra Mio

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D