tirsdag, oktober 26

Å utsette ting

Track: Adjagas – Unna Nieiddas

I dag har jeg bare utsatt ting. Jeg sto opp sent (lå faktisk i senga lenge og så på youtube-videoer), brukte ekstra lang tid på min internett-runde, la meg på sofaen, sovnet av, så på tv... i det hele tatt. I morgen har jeg fremlegg i helse og ernæring. Alle skal ha om noe vi har gjennomgått før, vitaminer, matpolitikk og slike ting. Selv skal jeg ha fremlegg om c-vitamin, inntak, opptak og anbefalt mengde. Burde hatt utsettelse som mellomnavn. Bildet til høyre viser forresten det jeg fikk i premie i give-awayen til Namaste. Har hatt bildene på kameraet i noen dager, har bare utsatt det hele...

Nå har jeg gått ut med søpla siden det er søppeldag imorgen, hentet posten (på kvelden av alle ting!), tenker på å støvsuge og deretter skrive ned noen stikkord på en powerpoint-presentasjon, se CSI på tvnorge og så legge meg. Eller, jeg trenger ikke stå opp imorgen før halv åtte jeg. Onsdager er fine sånn. Fant ut at jeg kanskje også skal ha en liten give-away nå før jul, men vet liksom ikke helt hva jeg skal gi bort. Har ikke råd til å kjøpe noe nytt i alle fall, så da er det spørsmål om det er greit å gi bort noe man ikke trenger mer men som er nyttig eller fint, eller om man burde lage noe kreativt? Jeg er ikke særlig flink til å lage ting som ser fint ut. Det ser bare merkelig ut.

Helse og ernæring er for øvrig et morsomt fag, og jeg gleder meg litt til å undervise. Har lært så utrolig mye selv om det også er mye jeg visste fra før. Prøv f.eks å ta våtgjær i en skål og hell litt sukker over. Gjæra spiser opp sukkeret og det hele blir skikkelig grisete etter hvert! :)

3 kommentarer:

 1. Hihi, kjenner til det med å utsette ting ja, fort gjort!
  Morsomt det med gjær og sukker, det tror jeg ikke mange visste fra før. Nesten så jeg må prøve det ut nå ;)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 2. Tusen takk for herlig kommentar i "fokus" innlegget mitt! Er så glad, og har gått rundt med et digert glis i hele dag. =D

  Grattis med premie fra Namaste! Har to vesker fra henne selv, og er i ferd med en byttehandel med noe jeg har laget mot en tredje. Elsker veskene hennes, for de er så herlig kreative. Ingen er like, så hver og en er helt unik.

  Jovisst er det helt greit å gi bort noe man har selv. Man må ikke på død og liv lage noe, eller kjøpe. Jeg tok jo en kombinasjon selv da jeg hadde mitt lille lotteri, og de som vant er visst fornøyd. Det kan jo tenkes at du har noe som andre virkelig går og sikler på, så gjør det! :)

  Grattis med så mange innlegg, og tvi tvi i morgen. :)

  SvarSlett
 3. Det burde du prøve ut Bekka! Husk, det er viktig at det er sånn våt-gjær! Tørrgjær funker ikke like godt skjønner du. :)

  Huldra, jeg skjønner godt at du har gått rundt med et digert glis, jeg gliser også iblant når jeg tenker at det er MITT kamera! :)

  Skal tenke på hva jeg skal gi bort da! :)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D