lørdag, august 27

Syk

Track: Calvin Harris – Feel So Close - Radio Edit

Jeg syns ikke det er noe moro å være syk. Egentlig jobbhelg men pga smittefare har jeg valgt å være hjemme og pleie meg selv. Feber, vond hals, hodepine (det er lite gøy å ha i to dager på rad!), og er skikkelig slapp. Noen ganger er jeg så varm at jeg svetter skikkelig mye, andre ganger føles det ut som jeg ligger i en fryser. Har aldri gjort det sistnevnte men forestiller meg at det veldig kaldt. Kanskje greit at man ikke bor i en fryser til vanlig.
Det er veldig kjedelig at jeg ikke får vært på jobb, og jeg gikk glipp av siste forelesningen for uka på skolen, for det hørtes ut til å være gøy, sånn egentlig. Musikkhistorie.
Noe av det kjedeligste med å være syk er at tiden går sinnsykt sakte. Våknet 04 natt til fredag, måtte på toalettet og klarte såvidt å komme meg opp fra senga. Svimmel og krasjet i alt på veien. Etter noen timer trodde jeg at klokken var nærmere 10. Det viste seg at klokken bare var 07. Slik var hele gårdagen.

Første uken på skolen har vært fin. Masse musikk og litt teori. Noen ganger er det som å gå på musikklinja all over again, andre ganger er det faktisk greit. For det meste sistnevnte. Vi har spilt congas, hatt hørelære, ensembleledelse og sunget litt. Neste uke får jeg min første sangtime. Sist jeg hadde sangtimer var på musikklinja. Gleder meg. Synger jo i kor men får ikke utviklet min sangstemme på samme måte som man får når man har en sanglærer. Koret får sannsynligvis mange nye kormedlemmer. Det trenger vi.

Hadde tenkt å legge ut en give away denne uka. Om formen er bedre litt senere skal jeg forsøke å gjøre det. Har også noen bilder jeg har tenkt å vise dere. :)
Har forresten også begynt å strikke! Er ikke så flink enda men med litt øving tror jeg at jeg skal klare det. Det er supervanskelig i forhold til hekling. :)
Send gjerne mange gode "bli frisk"-tanker.

5 kommentarer:

 1. "Bli frisk" tanke er sendt! Lykke til med strikkinga, så flink som du er å hekle (jeg vet, som har ei herlig lue du har laget :-))så blir du nok en racer med strikkepinnene også. :>)

  SvarSlett
 2. Takk Embla! :) Kan bli flinkere til å hekle da men tror jeg har en hånd for håndarbeid :) Heklingen tok meg ikke lang tid å lære men strikking er vanskelige greier. Bruker lang tid på det. Får håpe at du har rett, at jeg blir en racer med strikkepinner. :)

  SvarSlett
 3. Akkurat sånn har jeg det også. Feber, halsvondt og generelt slapp. Herlig... God bedring til oss begge ;) Og jeg har ikke tenkt på å male en liten del av veggen først, smørte på hele veggen med en gang ;) Men den er ikke så stor så det går greit å male om senere om vi blir lei.

  SvarSlett
 4. Åh nei! Jeg vet hvor kjipt det er! Jeg har vært syk hele uken.

  Sender deg en godbedring klem og nala sender en suss ;)

  Klemklem

  SvarSlett
 5. SV: Jeg sender bli-frisk-tanker nordover! :)
  Jeg har vært heldig og har et veldig godt forhold til min nærmeste familie, men tanter og onkler kjenner jeg nesten ikke. Sånn er det. Menjeg savner jo ikke det heller, som du sier, for jeg har jo ikke hatt det.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D