fredag, august 19

Epla-kjøp

Track: Widowspeak – Nightcrawlers

Hadde meg en liten handletur på nettbutikken Epla mens jeg var på ferie. Fikk ene pakken mens jeg var i Fredrikstad, mens den andre varen kom dagen etterpå. Elsker smykket jeg kjøpte! Et uglesmykke. Klarte bare ikke å ta øynene mine fra det. Vurderte mange andre smykker i samme butikk men dette var det jeg ville ha aller først. Får se om det blir flere smykker fra den butikken. Besøk gjerne Chatrine´s Secondhand & Vintage.

Bildet er lånt fra nettbutikken.
En annen ting jeg kjøpte var fruktkniver i stativ fra butikken RETRO. Hun har sykt mange fine ting fra 50-70 tallet. Kunne nok kjøpt opp halvparten av nettbutikken! Ville blitt dyrt da. Sjekk ut butikken og bli forelsket i "nye" ting. :) Valgte å kjøpe fruktkniver nettopp fordi man kan bruke det til frukt og jeg syns at fruktkniver funker litt bedre til frukt enn "vanlige" kniver. Brødkniver funker jo bedre til brød enn til kjøtt. Dessuten digget jeg fruktknivene til mamma. Hun hadde to oransje fruktkniver fra 80-tallet. I det siste har jeg kun sett den ene. Nå har jeg mine egne fruktkniver og det hjelper faktisk litt på motivasjonen for å spise og håndtere frukt. :)
Bildet er lånt fra nettbutikken.
Snart skal jeg ut i sola og grille! Blir nok sensommerens siste grilling. Ikke noe å være lei seg for, egentlig. Kjøpt fiskeburger og satser på at det er godt. :)
Forresten, følg med for snart kommer det en ny give away! :) Kommer ganske snart.

9 kommentarer:

 1. Så lekkert! Både smykket og fruktknivene. Jeg har noen fine fra barndomshjemmet mitt, men de står ikke i så fint stativ. Ha ei flott helg.
  Klem fra Eva :-)

  SvarSlett
 2. Så fine saker! Digger smykket ditt, og skal jammen meg ta turen innom for en titt. Er du glad i ugler, så titt innom Mie`s lopper og se de herlige uglebutton`s hun selger. Er så heldig å ha fått med en selv da jeg kjøpte noe annet av henne, samt en bambibutton. :)
  http://mieslopper.blogspot.com/

  Håper dagen ble fin med godt grillvær. Her regner det, men det er helt greit, da jeg skal stå innendørs og beise plank som skal opp som israft på taket etterhvert.
  Tar meg en oppdateringsrunde hos deg nå, så vi sees sikkert i et annet innlegg.
  God helg! :)

  SvarSlett
 3. Hei hei!
  SÅå kult det smykket var!

  Ønsker deg en fin fredagskveld og vidunderlig helg. Her skal det soves og slappes av. Nala snorker allerede... hihi!

  Klem fra meg ♥

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at du falt for det smykket - superkult!
  kos deg i helgen,
  klem Siv

  SvarSlett
 5. Tøft smykke:)

  Som mor og lavest i familen må jeg si at det er ikke det samme å kjefte i oppoverbakke!!

  SvarSlett
 6. Det er seriøst et av de fineste smykkene jeg har sett! Tittet innom butikken og ser slett ikke bort ifra at jeg kan komme til å bruke noen kroner der selv:-)
  Fete gitarer, lekre bord og kule rammer fortjener å bli vist frem. Kjør på!
  God helg til deg:-)

  SvarSlett
 7. Så fine ting!
  Av og til er jeg litt i tvil om dette med kjærligheten så det er bra du sier det. ;) Det er så rart med deg, for jeg tror du er den eneste som leser i bloggen som vet sånn egentlig hvem jeg er og hvem alt sammen gjelder, hehe.

  SvarSlett
 8. Hei høpp!!

  nydelige ting du har kjøpt deg:)Jeg elsker ugler:)

  Takk for dine gode ord inne hos meg:)

  Ja nå kan du bare sette i gang å lage bilder av leker,er gøy!!

  Jeg bruker en brød kniv når jeg deler de.Noen leker er harde og noen myke,pass på å kjøp de mykeste.har vært borti noen som ikke gikk an å dele:)

  Nyt helgen,og lykke til med prosjekt:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 9. Var innom den butikken på Epla (retro) og allerede i går hadde jeg varene i postkassen. Har vært på utkikke etter koldgafler og fant de lekreste i verden..... Klem Eva:-)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D