torsdag, august 4

Kofferten

Track: Ingeborg Selnes – Airport

Nå er det bare noen dager igjen til jeg har to uker med ferie og det blir fint.
Jeg er en som pakker ting og det jeg trenger rett før avreise. Det er noe jeg ikke har arvet fra mamma, for hun er totalt forberedt, slik som mammaer ofte er. Å pakke til en hel familie rett før avreise er nok ikke så lurt. Likevel har jeg ikke lært og jeg pakker rett før. Plutselig slo det meg at det bare er noen dager til jeg sitter på flyet sørover. Er ikke totalt håpløs for jeg har tenkt på koffert/bag en stund. Fant ut at det er lurest med en trillekoffert. Dessverre ble min trillekoffert ødelagt på sist reise så jeg har hørt med min familie om de ville låne meg en. Ene søsteren min hadde visst en koffert som var kjempetung.

Spurte mamma idag og hun fant frem en som hun lurte på om jeg kunne bruke. Fikk nesten bakoversveis da hun presterte på å sende meg en mms med bilde av kofferten! Mamma er ikke så teknisk anlagt og trodde ikke hun kom til å gjøre noe slikt. Utrolig kult av min mamma. :)
Kofferten er ikke særlig pen men den er brukbar. Ikke alt må være fint, liksom.

Har tenkt å ta med meg min kjære MacWilly... og speilreflekskameraet mitt... men vet ikke helt hvordan jeg skal pakke det siden jeg helt sikkert må ta det ut av vesken min når jeg går gjennom sikkerhetskontrollen. Har ikke drasset på slike teknologiske greier før gjennom sikkerhetskontrollen så er jammen usikker! Tips mottas med takk!

Gledermegsinnsyktmyetilåreisetilvarmerestrøkforherharhøstenalleredekommetgitt! :)

4 kommentarer:

 1. Tusen takk! Det er i København jeg har kommet inn. Håper du får en god ferie. :) Også er det kun Macen du trenger å ta ut i sikkerhetskontrollen. ;)

  SvarSlett
 2. Så kult med ferie snart da :) Herlig med varme og sol!

  Det spiller jo ingen rolle om kofferten er stygg, bare den funker ;)

  Så koselige kommentarer du alltid legger igjen hos meg :) Jeg blir så glad og setter umåtelig pris på de!

  Ønsker deg en herlig torsdag!
  Klemklem

  SvarSlett
 3. Legg dataen og kamerae lett tilgjengeli i veska og ta d ut når du kommer te sikkerhetskontrollen.. Æ bruke å sende kamerae igjennom når d ligg pakka inn i kamerabagen lamme alt utstyre uten problem Enkelt:) Så e d bare å putte d inn i veska igjen når du har kommet gjennom:)

  SvarSlett
 4. Heisann! Hyggelig at du har vært innom bloggen min! :) angående salget i butikken min så tenkervjeg atvdet skal vare ut august... I hvertfall :) du må ha en flott ferie og god helg!

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D