tirsdag, august 23

Nettshopping

Track: The Dangerous Summer – War Paint

Nettshopping er gøy. Det koster litt men av og til så er det greit å shoppe litt. Denne gangen har jeg shoppet til marsvina. En marsvinseng, en innhenging og et underlag til innhengingen i nylon. Perfect! Nå er Selma fornøyd. Stjal marsvinsenga og Patty er grinete. Burde ha kjøpt to men tenkte ikke på det. Ellers ser det ut som de er fornøyde med å ha stor plass å boltre seg på. Jeg er også fornøyd, for da slipper jeg å se etter marsvina når de er ute av buret og ikke minst så er ledninger og alt som kan gnages på i trygg forvaring. iPet er butikken, og de leverer ganske kjapt. Egentlig skulle jeg få tingene imorgen men fikk det idag. Kanskje det er postens fortjeneste, at jeg fikk det én dag tidligere. Mye fint til både katter, hunder, marsvin, gnagere generelt, fugl, fisk og reptiler! Noen som har et reptil som kjæledyr, egentlig? :)

Nå venter jeg på at sjampo og balsam skal komme til nærmeste postkontor, til meg. Genialt med tilbud på nett. Greit, kan være skummelt å kjøpe sjampo på nett, noen lurer folk og er uærlige. Får se hva jeg ender opp med å få når jeg åpner pakken. Søsteren min mente den nettbutikken var grei siden en kollega av henne hadde kjøpt noe greier der. Krysser fingrene mine og venter i spenning:)

4 kommentarer:

 1. Det er gøy å nettshoppe! Du må vise bilder av tingene til svina da ;)

  Ønsker deg en fabelaktig tirsdagskveld! Her er det litt hjemmekontor før det blir loppekassa :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Handler mye på nett for det er enkelt ;)

  SvarSlett
 3. Gøy du vil være med på min gi vekk:)Masse lykke til!!

  jeg også elsker nett shopping:)

  Nyt uken:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D