lørdag, februar 19

Mitt første vintage-kjøp

Track: Brain Harnetty – To Hear Still More

Det lukter gammelt. Den er nok vasket, for damen snakket om at hun hadde mye klær til vask og på renseri. Jeg snakker om min nye gamle poncho fra 70-tallet. Kjøpte idag på en søt, liten vintage-butikk. Ikke var den dyr heller, akkurat passe for en student. Innså at de som virkelig brenner for vintage-stuff bruker mye penger. At gamle ting koster en del. Kanskje ikke så rart når man må lete litt mer for å finne de virkelige skattene. Glemte å spørre damen hvor hun hadde funnet/fått tak i mitt nye kjøp. Kanskje jeg må innom der én dag. Mitt første kjøp av noe gammelt. 40 år gammelt klesplagg, og i så fin stand. Tenk for en herlighet. Butikken var full av herligheter.

Sendte avgårde både idag og igår premiene til de som vant i min give away. Håper de blir fornøyde.
Her er et lite bilde av hva jeg sendte avgårde som trøstepremie. Står Home på den rosa greia, som for øvrig brukes til nøkler. Den andre greia er et hjerte med en rein på. Kanskje litt følelse av jul, men jeg syns man godt kan bruke det som pynt når det er vinter i alle fall. Vi er da bare i februar. Fikk ikke tatt bilder av hovedpremien siden jeg stressa med å pakke det inn fordi jeg skulle til byen, som resulterte i avsnittet ovenfor.

Har brukt lørdagen til å være lat. Sett på to filmer og spist nachos til middag. Filmene var Despicable Me, en søt animasjonsfilm og Buried, en film som jeg ikke gadd å se halvparten av. Skjønner ikke hvorfor folk gadd å bruke penger på å se den på kino. Mann i en kiste, ting som skjer, en blackberry som snart går tom for strøm, slange og stress. Fyren ble begravet levende i sand og døde. Kjedelig. Monty Python på tv´n ble et fint plaster på filmsåret. Morsomt om ikke annet. I morgen skal det bakes brød.

3 kommentarer:

 1. Det høres ut som om du har hatt en knall dag... Jeg skulle gjort mye for å bare slappe av i dag :-) Men det kommer...

  Den forrige lua mi var en BF i fuskepels, som Nala adopterte og spiste opp - hahaha!

  Fortsatt god helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. For en fin poncho du fant.:-)
  Og kjempeflotte premier til vinnerne av giveaway'en.
  Ha ei fin helg.
  Klem fra Eva

  SvarSlett
 3. Kult med vintage!!!

  Jeg likte også Despicable Me, og har INGEN planer om å se Buried. Får klaustrofobi ved tanken.

  Fortsatt god helg :o)

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D