lørdag, februar 12

Endelig helg!

Track: The Kooks – Stormy Weather

Det er endelig helg. Jeg har unngått å våkne av vekkerklokka. Den ringte som vanlig klokken 06.25. Jeg våknet nøyaktig klokken 09.00. Ikke første gangen jeg sover så tungt at vekkerklokka ikke gjør utslag en helg. Skulle likevel ikke stå opp så tidlig, bare glemte å slå den av. Har jobbet og vært i praksis sammenhengende i 19 dager. Ingen fridager. Deilig med helg da!

I går fikk jeg endelig gjort litt shopping på hobbysenteret i byen. Kjøpte oljemaling og sånt som hører med, og en limpistol. Har aldri malt med oljemaling før idag. Tror jeg brukte for mye tynner, men det er sånt jeg lærer av. Fint når man ikke kjøpte de dyreste lerretene.
Etter å ha malt litt, "malte" jeg ansiktet mitt med sminke. Gadd ikke ta på meg linser så tok heller på meg de nye brillene mine. Syntes det ble ganske så fint egentlig, og tok et par bilder. Det er jo blitt slik idag at man dokumenterer alt og ingenting. Jeg er ingenting. At least it feels like it. Litt redigering og jeg ble litt fornøyd. Me with makeup and glasses. Tok bilder av maleriet, men ble ikke så fornøyd med det fordi det ble for mye blits fra kameraet, og jeg er heller ikke ferdig med maleriet, så legger heller ut et bilde av maleriet når det er helt ferdig. Blir spennende å se hvor lang tid det tar før det tørker. Fikk vite at det kan ta ganske så lang tid før det tørker.


Etter å ha funnet en melorm i brødblandingen jeg skulle bake for en liten stund siden fikk jeg dette som kompensasjon. Sendte mail til Møllerens og fikk svar tilbake om at slikt skjer selv om det ikke burde ha skjedd i det hele tatt. To poser med boller og to poser med brødblandingen jeg kjøpte i utgangspunktet. Har ikke sjekket de for melormer eller annet rusk i posene enda, men håper at det ikke er noe der nå. Var ikke så koselig å finne en sprell levende orm i posen akkurat. Bra det ordnet seg. Kanskje jeg baker boller imorgen siden det er søndag og allting. Blir jo mange boller av deigen så kan jo ha med meg boller på skolen.

Hadde besøk igår av en venninne. Det var skikkelig koselig, og vi pratet så lenge at vi nesten glemte at vi også skulle se på film. Vi så på filmen Sjakalen med Bruce Willis. Til tross for at han er gammel (jeg er jo enda så ung, hehe) så er han hawt! Flink skuespiller. Ble ikke imponert av Richard Gere som skulle spille en ire. Hørtes vel ut som en ire sånn 10% av tiden. Det er for dårlig, selv om han var fengslet i USA. Se gjerne filmen og drøm deg bort med Mr.Willis:) Første gangen jeg så på dvd med ny-tv´n min. Funket kjempebra.

Blir snart hentet av mamma. Skal hjem på middag. Hva hun lager er visst en overraskelse, men det skulle bli godt. Mamma har nylig tatt fagbrev i kokkefaget. Flinke mammaen min. Burde vel lage et kort til henne siden det er morsdag nå. That I´ll do! Må skyndte meg før hun kommer! Har ikke bil så er avhengig av skyss hjem, og bussene er ikke noe å trakte etter siden det er dyrt og tar veldig lang tid, og på en lørdag er det ikke mange avgangene ut til distriktet. Søsteren min blir også hentet så da blir hele familien samlet. Jeg gir mamma noen gode ord på et kort og kanskje en gave om jeg rekker å finne på noe lurt, men feirer ikke valentines.

Q: Feirer dere morsdag og/eller valentines? :)

5 kommentarer:

 1. Hei hei :)
  Tenker det var deilig med helg nå ja :)

  Melorm.... Huff, det hadde jeg ikke likt å få i melposen , nei! Huff..

  Her i gården feires både morsdag og valentinesdag:) Jeg om mannen bytter på annenhvert år hvem som skal kjøpe en liten oppmerksomhet til valentines:)

  Håper du koser deg masse i helgen :)

  SvarSlett
 2. Bolle i ovnen er best når det er planlagt :p valentine dagen har egentlig en trist og blodig historie så avstår fra å feire den ja... samt at det er viktig å ikke bli for amerikanisert. Men for all del ta deg en tur når du føler for det, bare gi meg ett par dagers varsel.

  SvarSlett
 3. Usj, så ekkelt med melorm i posen! Men godt du fikk kompensasjon for det da. Ha en fin ny uke :)
  Klem fra Bekka

  SvarSlett
 4. Så kos å se bilde av deg! Du er så absolutt ikke "ingenting", men en vakker kvinne- med kledelige røffe briller. :)

  Æsj.. Melormer er ikke velkomne nei. Har oppdaget noen sånne, pluss noen mrosomme men heller ikke velkomne biller i tørrvarer iblant jeg også. Da tar det liksom litt tid før jeg åpner en ny pose og får lyst til å bruke den varen igjen. Håper det ikke er noe som helst levende i dine nye poser.

  Fant frem sangen på youtube og rocket med her mens jeg leste. :)

  Feirer? Tja.. Morsdagen glemte jeg helt å ringe mamma på (=O), men sønnen min glemte heldigvis ikke meg. Feirer ikke annet enn at jeg tillater meg å være en smule slapp, og gjøre som jeg vil.
  Valentinesdagen kom Råtassen hjem med blomst, og jeg hadde støvsuget første etasje klart så han kunne vaske gulvene. Mens han gjorde det, tok jeg en røsk i annen etasje. Han lagde god mat, og så satte vi oss til for å se fiiine, men triste "finding Neverland". Jhonny Depp er også en snasen kar å sikle på ja. ;)
  Rent hus var en god valentinesgave til og fra oss begge vil jeg tro, selv om han ikke var sååå fornøyd med å komme hjem til vaskejobb. ;

  SvarSlett
 5. Uff ikke gøy å finne noe levende i det som man skal lage mat av nei. Men flott at du fikk kompensasjon :-)) vi feiret morsdag her i huset, men valentin dagen har ikke blitt en tradisjon ennå. Klem.

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D