søndag, juni 14

Endelig ferie!

Jeg har fullført mitt første år som student på lærerskolen! Alt er bestått og nå har jeg ferie.
Dette gleder meg veldig! :)

Avsluttet på fredag 12.juni siste eksamen, og vårsemesteret som frivillig på studenthuset Driv.
Dro rett fra eksamen til sentrum for å henge sammen med Fartun, og på veien fant vi Pernille. Så dro vi alle til Driv for å ta bussen videre til Hella, et stykke ut på Kvaløya, går jeg ut i fra.
Dette befant seg på formiddagen, så første ølla skjedde på bussen. Jeg drikker ikke på buss, for jeg blir lett busskvalm.
Det var ikke så mye sol når vi dro til Hella, men noen timer senere kom sola fram.

Alle var kledd ut som superskurker og superhelter. Jeg var kaptein krok, sånn type siste liten-greie fordi jeg ikke hadde penger før fredagen (ferielønna kom!). Gikk på lekebutikk med Pernille og Fartun, og da fant vi piratutstyr.
Mange fine kostymer! Rambo, Terminator, Batman, Poison Ivy, The mask, Cruella De Vil, Barbie, Wolverine, Luigi (fra supermario) osv. Veldig mange hadde gjennomført stil. Jeg var blant fåtallet som gjorde ting i siste liten. Men det går bra, var der for folket, ikke for stilen.

En bra dag og bra feiring av to avsluttede semestre (skole og Driv).
Jeg gleder meg over å ha sommerferie!
Skal fikse sykkelen slik at jeg kan komme meg avsted i superfart på en miljøvennlig måte.
Up, up, and away! :)

1 kommentar:

  1. Du e nu bra heldig som har ferie nu. Æ får ikke det før på fredag da. Stolt over at du har klart førsteåret på lærerhøyskolen:) du e flink:)

    SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D