søndag, november 4

Strikkehelg

Track: Ellie Goulding – Lights

Jeg har strikket og heklet i helga. Restegarn ble pynt på mine pulsvarmere. Syns de ble helt greie og håper de varmer meg på jobb. Mine favoritt-pulsvarmere er ødelagte og jeg gidder ikke lappe de mer sammen. Startet på fredagskvelden med noen glass vin til. Promille-strikking. Men det gikk jo bra.Det er litt søtt når man går forbi buret til marsvina og finner de i merkelige stillinger. Denne stillingen er dog ikke så merkelig for hun oppdaget meg og mobilkameraet. De graver seg ofte inn i sagflisa når de skal ha det skikkelig godt. Sjekk det rene buret! Skiftet i buret i dag. Utrolig nok var det fortsatt rent der. De er små bæsjemaskiner som bæsjer hele tiden.


Har også bakt ei lavkarbo-kake med miks fra Easy Living og det var en av de bedre kakemiksene jeg har smakt på. Bestilte for en god stund siden en startpakke fra Proteinfabrikken (de selger Easy Living) og en av kakemiksene som fulgte med i pakken var mest bløt inni. Det skulle de ikke være. Minus for at de aldri sier hvor i ovnen kakene skal være. Kjøpte også pasta som er lavkarbovennlig og man trenger ikke mye for å bli mett på det. Funker bedre enn disse Miracle Noodles man får kjøpt på iHerb. Slike ting spiser man ikke hver dag, bare så det er sagt. :)

Q: Noen som har erfaring med baby merino-ull? Er det et garn som klør? Er det slitesterkt? Tenker å strikke noe til baby og det ville vært dumt om babyen klør hele tiden.

3 kommentarer:

 1. Så koselig at du ville være med på min giveaway:)
  Fin blogg du har! Og så mye fint du har laget i helga!:)
  Skikkelig produktiv du:)
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fine de ble :-) Du er flink! ha en god helg! :-)

  SvarSlett
 3. Dee så ordentlig deilige ut. :)
  Må prøve å få strikket noen selv. Fryser så lett på hendene, og sitter ofte med fingervanter inne. Har skjønt du bor i en kald leilighet selv.
  Godt å høre du fikk en god dag med venner og shopping. Sånt er herlig til tider.

  Snart 1 desember! :O

  SvarSlett

Takk for din kommentar:)

Spørsmål du måtte stille eller respons på din kommentar besvares her på min blogg under det innlegget du kommenterer. Bare sånn at du vet det:) Velkommen tilbake! :D